Neler Yeni

Daha Zoru Yokmuydu? (LGS)

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Wh897Xm

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,076
İsim
Micheal
Başlıktan anlayacağınız üzere sınav çok zordu hele matematik o kadar zordu ki sanki daha zoru yokmuş.
Bizzat girdim ve bütün yıl çözdüğüm çoğu denemeden zordu tabi kolay sorularda vardı ama zordu.
Allah yardımcımız olsun.
Yani füze atsalar daha az acıtırdı.
Herkese geçmiş olsun.

abartma matematik ciddi derecede kolaydı

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
abartma matematik ciddi derecede kolaydı
Hocam kaç doğrun var veya sınava girdinmi kendimden biliyorum diyorum son 1 ay da en az 10 denemede fullemişimdir geriside ya 1 ya 2 yanlıştır ama sınav cidden zordu 3y 1 boşum çıktı

Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Batuhan Karabacak
Başlıktan anlayacağınız üzere sınav çok zordu hele matematik o kadar zordu ki sanki daha zoru yokmuş.
Bizzat girdim ve bütün yıl çözdüğüm çoğu denemeden zordu tabi kolay sorularda vardı ama zordu.
Allah yardımcımız olsun.
Yani füze atsalar daha az acıtırdı.
Herkese geçmiş olsun.
Her sene sınava girenler aynı şeyleri söylüyor fakat ben hala lgs'nin ilk senesinin en zor olduğu kanaatindeyim bu seneki sorularıda geçen seneki sorular gibi yemek yerken vs. çözdüm eğer bu sorulara cidden zor diyorsan zor soru görmemişsin.(kendim için konuşuyorum.)

Ahmet Taha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Ahmet Taha
Her sene sınava girenler aynı şeyleri söylüyor fakat ben hala lgs'nin ilk senesinin en zor olduğu kanaatindeyim bu seneki sorularıda geçen seneki sorular gibi yemek yerken vs. çözdüm eğer bu sorulara cidden zor diyorsan zor soru görmemişsin.(kendim için konuşuyorum.)
Hocam evet ilk sene en zordu ama sebep soruların zorluğu değil verilen saçma dercede az süreydi.

Top Bottom