Neler Yeni

Dahili ekran kartı olan laptop'a Gtx 4080 falan takılır mı?

AxellQR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Akif
Ben bir laptop beğendim fakat iş bilgisayarı konseptinde bir cihaz olduğu için ekran kartı yok, dahili ekran kartı kullanmakta.
Ben bu laptopu aldıktan sonra anakartına uyumlu bir ekran kartı takabiliyor muyum? Yoksa dahili ekran kartı olduğu için başka bir parçayı destekelemiyor mu?
Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim gençler

Alıcağım pc: https://www.trendyol.com/casper/nir...-p-761308480?boutiqueId=638145&merchantId=968

Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
kemal kılıçdaroğlu
hocam laptopa gpu cpu takılmaz aldığın neyse o

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih
hocam laptopa gpu cpu takılmaz aldığın neyse o
yoo takılır casper nirvananın bir serisi öyle mesala (reklamdan görerek söylüyorum ) serisi öyle mesala

Ben bu laptopu aldıktan sonra anakartına uyumlu bir ekran kartı takabiliyor muyum? Yoksa dahili ekran kartı olduğu için başka bir parçayı destekelemiyor mu?
takılıe Fakat hiç gerek yok youtbe örnk videoları var adam bi ekran kartı takmak için 5 tane dönüştürücü kuruyor ha bi de o koskoca duruyor ve rahatsız ediyor napıcan yanında ekran kartını da mı göturcen :D leptop yetmiyormuş gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
466
İsim
kemal kılıçdaroğlu
internettede takılmaz yazıyo

TRecoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
Aytaç Şükrü YALÇIN
Ben bir laptop beğendim fakat iş bilgisayarı konseptinde bir cihaz olduğu için ekran kartı yok, dahili ekran kartı kullanmakta.
Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim gençler

Alıcağım pc: https://www.trendyol.com/casper/nir...-p-761308480?boutiqueId=638145&merchantId=968
kardeşim paranı çöpe atmak istemiyorsan sakın casper laptop alma. Casper marka hiçbir şey alma. Ne telefonundan hayır gördüm ne laptopundan bu lanete bulaşma sana en büyük tavsiyem. Ne kadar bütçen var ne gibi bir laptop lazımsa bir konu aç arkadaşlar sana laptop önersinler. Belli ki fazla bir bilgin yok. Paranı çöpe atmanı istemem.

Erpol

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
491
İsim
Ertuğrul Bolat
takılmaz,takılsa bile aşırı darboğaz olur.

mehmettici

80+ Silver
abi zaten 4080 li laptop alirsin o paraya 4070 gucunde olur gpu ama gene istedigin olur 4080li laptop al ugraşma

chade

80+ Bronze
laptopa harici ekran kartı takılır, konu hakkında bilginiz yoksa varmış gibi hayır takılmaz vs diye ahkam kesmeye gerek yok. harici ekran kartı takmak çok zahmetli ve gereksiz. ekstra aparatlar kablolar falan filan derken direkt kasayı yanımda taşısam daha az uğraşırdım dersin. laptop işlemcilerinin harici ekran kartını besleyecek kadar güçlü olmadığını da hesaba katarsak tam verimle de kullanamazsın. bu yüzden mantıksız. hem laptop alıp hem ekran kartı alacağına oyun oynamak istiyorsan sağlam bir oyuncu laptopu, iş için kullanacaksan da macbook alabilirsin.

yefri

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
koray canpolat
siz görüntüsü iş laptopu olsun istiyosunuz sanırım direk hp omen veya victus laptop alabilirsiniz görüntü olarak çok gamer laptop gibi durmuyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,235
Üyeler
165,785
Son üye
despiertoselo
Top Bottom