Oyunlara girince kayıt için Alt+Z basıyorum ama 4070 ti super olmasına rağmen amd dahili ekran kartı devreye gidiyor ve nvidia ekranı yerine amd ekranı geliyor. Aygıt yöneticisinden dahili gpuyu kapatsam sorun çıkar mı?
oyuna girince otomatik 4070 ti super çalışıyor ama amd dahili gpuda devrede oluyor alt+z basınca amd uygulaması açılıyorFps farkı oluyor mu?
aynı şeyi 4070s ryzen 5 7600 ile yaşıyorum şuanOyunlara girince kayıt için Alt+Z basıyorum ama 4070 ti super olmasına rağmen amd dahili ekran kartı devreye gidiyor ve nvidia ekranı yerine amd ekranı geliyor. Aygıt yöneticisinden dahili gpuyu kapatsam sorun çıkar mı?
Aygıt yöneticisine girip onboard ekran kartını sağ tık yapıp devre dışı bırakabilirsin. Ben hep böyle kullanırım.Oyunlara girince kayıt için Alt+Z basıyorum ama 4070 ti super olmasına rağmen amd dahili ekran kartı devreye gidiyor ve nvidia ekranı yerine amd ekranı geliyor. Aygıt yöneticisinden dahili gpuyu kapatsam sorun çıkar mı?
kral yaptım ekran 64hertz oldu normalde 165 nasıl düzeltirimAygıt yöneticisine girip onboard ekran kartını sağ tık yapıp devre dışı bırakabilirsin. Ben hep böyle kullanırım.
Şuna bakar mısın;kral yaptım ekran 64hertz oldu normalde 165 nasıl düzeltirim