Neler Yeni

Dairemdeki cat6yı baska daireye ek yapmıslar

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,594
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
şöyle aslında aynı hat üzerinden değil de diğer ikili kablo üzerinden yani arkadaşın hattı üzerinden almıyorlardır tahminimce eğer arkadaş kendi çektirdiyse kabloyu ücret karşılığı o zaman eki kessin
Mesaj otomatik birleştirildi:

görsel paylaşma şansın var mı acaba
O kablo ona ait ise sadece onun kablosunu kullanmışlar demektir eğer binanın ise zaten yapacak bişey yok kendisi kendine yeni kaliteli hat çekecek hat derken kablo dedim zaten tabii ki aynı interneti kullanamazlar

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
umut şahin
Gercekten uzak durmak istiyorum ama ttnetle konustuğumda altyapı olmadığıni falan söylüyolar. Baska bi firmayla konuştuğumda onlar da altyapi olmadigini soylemisti. Emlakcı sadece bu firmanın internetinin olduğunu söyledi. Bina cok garip cidden anlam veremiyorum ya
özelden firma ismini yazabilirmisin çok merak ettim

O kablo ona ait ise sadece onun kablosunu kullanmışlar demektir eğer binanın ise zaten yapacak bişey yok kendisi kendine yeni kaliteli hat çekecek hat derken kablo dedim zaten tabii ki aynı interneti kullanamazlar
evet

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,594
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gercekten uzak durmak istiyorum ama ttnetle konustuğumda altyapı olmadığıni falan söylüyolar. Baska bi firmayla konuştuğumda onlar da altyapi olmadigini soylemisti. Emlakcı sadece bu firmanın internetinin olduğunu söyledi. Bina cok garip cidden anlam veremiyorum ya
Boş port yoksa sistemden altyapı yok bilgisi de çıkabilir hangi firma bu adını verebilirsin yasak vs yok

Fuyen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Yeniay
şöyle aslında aynı hat üzerinden değil de diğer ikili kablo üzerinden yani arkadaşın hattı üzerinden almıyorlardır tahminimce eğer arkadaş kendi çektirdiyse kabloyu ücret karşılığı o zaman eki kessin

görsel paylaşma şansın var mı acaba

Boş port yoksa sistemden altyapı yok bilgisi de çıkabilir hangi firma bu adını verebilirsin yasak vs yok
Kırnet diye bi firma

Ekler

• IMG_20241014_000801.jpg
    IMG_20241014_000801.jpg
    2.9 MB · Hit: 20

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,594
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Kırnet diye bi firma
Bu kablo direk Cat6 internet kablosu binada bir ünite vs mi var bu kablo geliyor VDSL olsaydı yandaki VDSL portuna dsl kablosu takılırdi çünkü bu direk üniteden geliyor cihazdan evlere dağılmış olmalı firmanın altyapısı nasıl bilmiyorum ama ona benziyor çünkü kablo direk wan portuna takılmış bu da üniteden geldiğini gösterir

Fuyen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Yeniay
Evet kabloya da para verdim. Modemlerini de zorla aldırmaya çalıştılar sizdeki modem olmaz falan dediler kendim router olarak ayarlayarak yapip bunlarin modemi geri iade ettim

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
umut şahin
Evet kabloya da para verdim. Modemlerini de zorla aldırmaya çalıştılar sizdeki modem olmaz falan dediler kendim router olarak ayarlayarak yapip bunlarin modemi geri iade ettim
anladım ek yapılan daire ile konuş ve müşteri hizmetlerine söyle para verdiğim kablo üzerinden başka bir daireye hizmet veremezsiniz eğer siz yapmazsanız kabloyu ek yerinden keseceğim de ve bana özelden firma ismini verirmisin ve nasıl bir internet hizmeti sağladıklarını merak ediyorum

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,594
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
anladım ek yapılan daire ile konuş ve müşteri hizmetlerine söyle para verdiğim kablo üzerinden başka bir daireye hizmet veremezsiniz eğer siz yapmazsanız kabloyu ek yerinden keseceğim de ve bana özelden firma ismini verirmisin ve nasıl bir internet hizmeti sağladıklarını merak ediyorum
Kırnet diye bişeymis söyledi

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
umut şahin
Kırnet diye bişeymis söyledi
o ne öyle ya

en iyi ihtimalle türk telekom bölge müdürlüğüne gidip dilekçe verip alt yapı talebinde bulunun

Top Bottom