Neler Yeni

Dalga geçmeyin ama bir kadınla nasl arkadaş olunur/nasıl konuşulur

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Mehmet
Valla öyle hocam çoğu reddetti ya da görüldü attı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değilim

Yok bana uymaz

Sağolasın hocam da serseri değilim be

Erkek çevrem bile yok ki
Ah be abi

Aquamen

80+ Bronze
ilk önce gidiyorsun yanına insanca merhaba diyorsun
o sana karşılık verecek sohbet et arkadaş ol fln
SONRA KARI BEN SENİ BEĞENDİM BEN SENİ ALACAK KARIM YAPACAK DE ETKİLENİR SONRA O İKONİK SÖZLERİ DE :ROFLMAO:
Ekran görüntüsü_31-12-2024_173739_yandex.com.tr.jpeg

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,784
İsim
Selim
Merhabalar hayırlı akşamlar
Öncelikle gelipde bura kızlar soruyormu falan filan demeyin bende biliyorum bura öyle bir forum sayfası değil ama has erkeklerin olduğu bir yer o yüzden burayı tercih ettim
Öncelikle yaşım 17 ve çok da yakışıklı biri değilim çok çirkin biride değilim orta yollu bir tipim var içki sigara ve kız/erkek ortamım yok hayatım boyunca bir kızlarla takılmadım ortaokulda sınıfın sessiz çocuğu bendim ve imam hatipde okuduğum için kızlarla arkadaşlığım olmadı liseye geçincede direk baba mesleği tesisatçı olmak için çıraklık okuluna (mesem) e girdim ve 3 senedir de burdayım buradaki kızlarla temas kurmuyorum çünkü hepsi burda kendine bir erkek benimsemiş onla konuşuyor erkeklerede takılmıyorum çünkü hepsi ya madde ya da silah filan taşıyor arkadaşlık kurulmaz zaten 3 yıldırda burdanda bir arkadaş çevresi edinmedim işim gereği haftanın 6 günü saat 7 de kalkar akşam 7 8 de gelirim sosyal hayatım yok ve tek pazarım var e size soruyorum ortam yok arkadaşlık yok nasıl kız arkadaş edinebilirim ve kızlarla nasıl konuşulur pazar günleri ilçemizde olan tek avm ye gidip kızlara tanışmak istermisin diye sorular sordum hepsinde red yedim ınstagram üstünden istekler atıyorum kabul edilmiyor ya da görüldü yiyorum benim ne yapmam lazım çünkü kafayı yiycem az kaldı
Not:Cidden arkadaşım yok erkek/kız farkrtmiyor kuzenlerimlede aynı şehirde yaşamıyoruz
İçki sigara kumar olmadığı için Türkiye şartlarında Z kuşağı gözünde kaybettin kardeşim 👌

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eagle
ya arkadaş kimsede bi taktik yokmu samanın sapı gibi kaldım tarlada ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
...
Hocam,konuşmaya katılmayı denediniz mi peki?

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eagle
Yok, arkadaş çevresi olarak demedim. Başkaları konuşurken araya katılmaktan bahsetmek istedim.
Yok hocam

Ama demek istediğin bir şey o birilerinin toplandığı yere bile gidemiyorum yani sosyal bir ortama gidemiyorum diyeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
...
Bence bunu da deneyin. Kesin işe yarar demiyorum da en azından denersiniz gibi. Güzel bir özgüveniniz var. Gidip konuşabilmişsiniz. Bu, dediğimi yapmakla uğraşın demiyorum bu arada. Olurda yanınızda konuşan kız grubu geçerse veya oturup yüksek sesle konuşuyorlarsa belki kulak misafiri olursunuz.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Eagle
Bence bunu da deneyin. Kesin işe yarar demiyorum da en azından denersiniz gibi. Güzel bir özgüveniniz var. Gidip konuşabilmişsiniz. Bu, dediğimi yapmakla uğraşın demiyorum bu arada. Olurda yanınızda konuşan kız grubu geçerse veya oturup yüksek sesle konuşuyorlarsa belki kulak misafiri olursunuz.
Hocam ben artık gidip de konuşmam yeterince gömüldüm alaylandım ve de bu grup takılan kızlara kulak misafiri olup lafa girdim tövde ettim diyorum ya denedim ben çoğu şeyi olmuyor yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,857
Üyeler
164,209
Son üye
Talatt
Top Bottom