Neler Yeni

Dalga geçmeyin ama bir kadınla nasl arkadaş olunur/nasıl konuşulur

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
...
Hocam ben artık gidip de konuşmam yeterince gömüldüm alaylandım ve de bu grup takılan kızlara kulak misafiri olup lafa girdim tövde ettim diyorum ya denedim ben çoğu şeyi olmuyor yani
Hocam, böyle demeyin. Bu zamanlar olmayabilir ama bu demek değil ki gelecekte de olmayacak. Şu an ki kızların serserilerle takıldığını görüyorsunuz ama onlar da ileride bu tür erkeklerle takılmayacak aksine düzgün erkek arayacaklar. İş işten geçtikten sonra ne anlamı var gibi de düşünmeyin yalnız kalmaktan daha iyidir aynı zamanda daha olgun ve kafası yerinde insan olarak geri dönmüş olacaklar.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
Hocam, böyle demeyin. Bu zamanlar olmayabilir ama bu demek değil ki gelecekte de olmayacak. Şu an ki kızların serserilerle takıldığını görüyorsunuz ama onlar da ileride bu tür erkeklerle takılmayacak aksine düzgün erkek arayacaklar. İş işten geçtikten sonra ne anlamı var gibi de düşünmeyin yalnız kalmaktan daha iyidir aynı zamanda daha olgun ve kafası yerinde insan olarak geri dönmüş olacaklar.
Düzgün erkek aradıkları zamanda beni görmezler bu nesilin kızlarında sanki normal erkek seven yokmu var ama onlarda beni görmüyor benimde ortam olmayınca onlara ulaşamıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
...
Düzgün erkek aradıkları zamanda beni görmezler bu nesilin kızlarında sanki normal erkek seven yokmu var ama onlarda beni görmüyor benimde ortam olmayınca onlara ulaşamıyorum
İleride bulursunuz hocam. Hem ortamdan değil tam olarak. Genellikle düzgün insanlar evine kapanık yaşıyor. Yani arkadaşları falan çağırmadığı zaman dışarı çıkmazlar. O, konuşup da arkadaş edinemediğiniz kızlardan elbet içlerinde normal erkek arayan vardır ama bir arada oldukları için birini ortaya katmak istemezler.

egle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
403
İsim
Eagle
İleride bulursunuz hocam. Hem ortamdan değil tam olarak. Genellikle düzgün insanlar evine kapanık yaşıyor. Yani arkadaşları falan çağırmadığı zaman dışarı çıkmazlar. O, konuşup da arkadaş edinemediğiniz kızlardan elbet içlerinde normal erkek arayan vardır ama bir arada oldukları için birini ortaya katmak istemezler.
Bu hikayede her türlü yanan ben oluyorum yani

cornlov

80+ Bronze
Kural 1) Kimseye ihtiyacın yok.
Kural 2) Kendine saygı duy.
Kural 3) Spora yazıl.
Kural 4) Yediğine içtiğine dikkat et,Bedenine saygı duy.
Kural 5) Sade şeyler giymeye çalış. Marka takıntın varsa onu unut. Düz baskısız tshirtler giy.
Kural 6) Kulaklığın yoksa mutlaka kulaklık al. (Kablosuz kulakiçi) Sporda ihtiyacın olacak. Spor yaparken kendini dış dünya ile soyutla.
Kural 7) Sünepelik yapma. İnsanlardan hesabını veya numarasını isteme.
Kural 8) Sabah 5-6 da uyan yüzünü yıka, dişini fırçala ve hava aydınlandığında "Güvenli" bir yerde yürüyüş yap. Yanına su al.
Kural 9) Asosyal olma. Her türlü bağımlılığını sonlandır. Bilgisayar dahil.
Kural 10) Kendine İnan, İstenen kişi ol.
(Dış görünüş her şey demek değildir. Kendisine saygısı olmayan insanın bir başkasına da saygısı yoktur)
Haydi Hoşçakal.

Bu düşünce ve fikirler bana aittir. Herkesin kendi hür iradesi vardır. Fikirlerimi ve düşüncelerimi kabul edip uygulamak gibi bir zorunluluğun yoktur...

Top Bottom