Neler Yeni

Dambıl Curl Yaptıktan Sonra Sol Kolda Hamlanmadan Beter Ağrı Oluştu

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
2 gün önce preworkout alıp 4,5 saat boyunca dambıl Curl yaptım, fakat dün kalktığımda iki kolumda da hamlanma vardı, hafif egzersiz yaptım açmak için. Sağ kolum açılmıştı ama sol kolumu hala tam açamıyordum. Bugün sabah kalktım, sol kolumu açmaya çalıştım ama aşırı şekilde ağrıdı. Ve anlam veremediğim şekilde hacimlenmiş. Normalde sağ kolum daha güçlüydü ama şimdi sıktığımda sol kolum daha hacimli. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Ha birde dambıl curl sonrası kolumu sıktığım halde kaslarım yumuşacıktı. Ona da anlam veremedim ama geçti bugün.

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
998
İsim
mehmet ali oğuz
4.5 saat !

KlausM

80+ Silver
4,5 saat yaparsan kasların erir neden bilinçsizce spor yapıyosun ki günde 1 saat spor yaparak bile kas yapabilirsin?

KlausM

80+ Silver
Kaslarını geliştirmek istiyorsan fazla saatlerde çalışma şu tekniği dene mesela sen 10 kilo ile dambul curl harekitini yapıyosun sonra tam tükendiğin anda 7,5 kiloya düşünüyorsun sonra 5 kiloya böyle yaparak gelişir kaslar uzun saatlar çalışarak değil.

Shaco

80+ Bronze
4.5 saat dumbell curl yapınca kolun " L " böyle kalmadı mı dirsekten itibaren :D

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
2 gün önce preworkout alıp 4,5 saat boyunca dambıl Curl yaptım, fakat dün kalktığımda iki kolumda da hamlanma vardı, hafif egzersiz yaptım açmak için. Sağ kolum açılmıştı ama sol kolumu hala tam açamıyordum. Bugün sabah kalktım, sol kolumu açmaya çalıştım ama aşırı şekilde ağrıdı. Ve anlam veremediğim şekilde hacimlenmiş. Normalde sağ kolum daha güçlüydü ama şimdi sıktığımda sol kolum daha hacimli. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Ha birde dambıl curl sonrası kolumu sıktığım halde kaslarım yumuşacıktı. Ona da anlam veremedim ama geçti bugün.
kaç kg ile yaptın ve yeni mi başladın?

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaç kg ile yaptın ve yeni mi başladın?
5 KG, önceden bacak çalışıyordum ama üst vucüda yeni başladım.
4.5 saat dumbell curl yapınca kolun " L " böyle kalmadı mı dirsekten itibaren :D
Evet öyle oldu, şuan hafif açtım, trexlerin kolları gibi kolum.

belki rencide olucan ama sen ilk spor nasıl yapilir onu öğren ondan sonra teknik kısma geç
Üst vucüda yeni başladım, dediğiniz doğru yanlış bir şey yok.

Shaco

80+ Bronze
5 KG, önceden bacak çalışıyordum ama üst vucüda yeni başladım.

Evet öyle oldu, şuan hafif açtım, trexlerin kolları gibi kolum.

Üst vucüda yeni başladım, dediğiniz doğru yanlış bir şey yok.
Kaslarını yakmışsın çünkü yapma aynı şekilde bir daha hatta unut bunları tamamen. Google a youtube a kol programı yaz mesela az çok fikir edinirsin öyle kas falan yapamazsın geriye gidersin

TÜRK YILDIZLARI

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
Mehmet Ataseven
Gerçekten dalga geçiyor olabilir mi benim totalde antrenmanım 2 saat anca sürüyor be yuh kardeşim 😳

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Kaslarını yakmışsın çünkü yapma aynı şekilde bir daha hatta unut bunları tamamen. Google a youtube a kol programı yaz mesela az çok fikir edinirsin öyle kas falan yapamazsın geriye gidersin
IMG-20220720-WA0073.jpeg

Böyle 15 dk tuttum geçti, yinede artık dikkatli olacağım sağolun.

Kardeş yaş kaç?
16

Top Bottom