Neler Yeni

Dambıl Curl Yaptıktan Sonra Sol Kolda Hamlanmadan Beter Ağrı Oluştu

NespaY

80+ Silver
2 gün önce preworkout alıp 4,5 saat boyunca dambıl Curl yaptım, fakat dün kalktığımda iki kolumda da hamlanma vardı, hafif egzersiz yaptım açmak için. Sağ kolum açılmıştı ama sol kolumu hala tam açamıyordum. Bugün sabah kalktım, sol kolumu açmaya çalıştım ama aşırı şekilde ağrıdı. Ve anlam veremediğim şekilde hacimlenmiş. Normalde sağ kolum daha güçlüydü ama şimdi sıktığımda sol kolum daha hacimli. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Ha birde dambıl curl sonrası kolumu sıktığım halde kaslarım yumuşacıktı. Ona da anlam veremedim ama geçti bugün.
4.5 saat yapan adam spordan bir şey anlamıyordur tamamen mantığı ne kadar çok yaparsam o kadar iyi gibi c*hil bir düşüncedir.

Melikhan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Melikhan Yürüker
Hocam preworkout alıp almaman önemli değil. Ne yaparsan yap 4.5 saat tek bölge çalışılmaz, hatta 4.5 saat çalışılmaz bile. 15 dakika düzgün formda yapman 4.5 saat yapmandan daha faydalı olacaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Samet Durden
Kural 18: Eski Konuları Yükseltmek
2 gün önce preworkout alıp 4,5 saat boyunca dambıl Curl yaptım, fakat dün kalktığımda iki kolumda da hamlanma vardı, hafif egzersiz yaptım açmak için. Sağ kolum açılmıştı ama sol kolumu hala tam açamıyordum. Bugün sabah kalktım, sol kolumu açmaya çalıştım ama aşırı şekilde ağrıdı. Ve anlam veremediğim şekilde hacimlenmiş. Normalde sağ kolum daha güçlüydü ama şimdi sıktığımda sol kolum daha hacimli. Hiç böyle bir şey yaşayan oldu mu?

Ha birde dambıl curl sonrası kolumu sıktığım halde kaslarım yumuşacıktı. Ona da anlam veremedim ama geçti bugün.
Hocam bilinçsiz bi çalışma ile 4 5 saat anlık gaza gelip çalışmışsın.sporun amacı kaslara hasar verip acıya alışması ve kendini ona göre geliştirmesidir ama eğer sen fazla hasar verirsen sakatlanır ve bu kendini onarma sırasında idman yapamazsın ve gerye doğru gidersin

Çağrı Yılmaz

80+ Silver
Hocam bilinçsiz bi çalışma ile 4 5 saat anlık gaza gelip çalışmışsın.sporun amacı kaslara hasar verip acıya alışması ve kendini ona göre geliştirmesidir ama eğer sen fazla hasar verirsen sakatlanır ve bu kendini onarma sırasında idman yapamazsın ve gerye doğru gidersin
Valla hocam ben ilerledim de sen çok geriye gitmişsin gibi konuyu temmuz ayında açmıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,455
Üyeler
163,500
Son üye
cihatderler
Top Bottom