D A M B I LMerhaba arkadaşlar yeni dambıl almak istiyorum kendime ama nereden almalıyım ve yeni başlayacağım kaç kg almalıyım yardım eder misiniz ?
Evet kardeşim Dambıl diye yazılıyorD A M B I L
Kaç kilogram alacağını bilmem ama herhangi bir güvenilir internet satıcısından alabilirsin.Merhaba arkadaşlar yeni dambıl almak istiyorum kendime ama nereden almalıyım ve yeni başlayacağım kaç kg almalıyım yardım eder misiniz ?
Dumbell*Evet kardeşim Dambıl diye yazılıyor
Türkçesi dambıl kardeşim ne boş yapıyorusnuz *** cahil cahil konuşuyorsunuzDumbell*
DecathlonMerhaba arkadaşlar yeni dambıl almak istiyorum kendime ama nereden almalıyım ve yeni başlayacağım kaç kg almalıyım yardım eder misiniz ?
Bi' tık aglionTürkçesi dambıl kardeşim ne boş yapıyorusnuz *** cahil cahil konuşuyorsunuz
Boşver onlar ingilizdir belki. Ben mağazadan gidip kalitesine bakıp almıştım.Türkçesi dambıl kardeşim ne boş yapıyorusnuz *** cahil cahil konuşuyorsunuz
T Ü R K Ç E S İ D A M B I L OFFFFFFFTürkçesi dambıl kardeşim ne boş yapıyorusnuz *** cahil cahil konuşuyorsunuz
O N L A R İ N G İ L İ Z D İ RBoşver onlar ingilizdir belki. Ben mağazadan gidip kalitesine bakıp almıştım.
DCPGOÜDSFĞJGNPSFOHMPDOSFNHDOFSGHNMPOĞSGNSDOFIGJNDFOSPIGHNDOISFG NISDFGBNH FDOIUSNHSDFOIG NBSDFIGN DFSIMOGDSFGĞSNDFGMOSDFPGNMJSDFPOGĞÜJKSDFbandıl