Neler Yeni

Damda yavru köpek bakılır mı?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Alper Kaplan
2 aylık rottweiler sahipleneceğim. Baya geniş bir dama sahibiz. İlk aylarda hem daha kolay eğitim vermek hemde dışardaki tehlikelerden korumak adına en azından 7-8 aylık olana kadar damda besleyeceğim. Tabi zaman zaman bahçeye veya gezdirmeye çıkartacağım. Ama yavru köpeği bahçeye koymanın doğru olmadığını düşünüyorum. Etrafta kedi vb saldırabilir 2 aylık köpek sonuçta. Ama korktuğum bişey daha var damdan atlamaz değil mi? duvarların yüksekliği 1.2m zaten yavruyken istesede atlayamaz ama 6-7 aylıkken atlar diye korkuyorum.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,067
İsim
Mehmet Aslan
2 aylık rottweiler sahipleneceğim. Baya geniş bir dama sahibiz. İlk aylarda hem daha kolay eğitim vermek hemde dışardaki tehlikelerden korumak adına en azından 7-8 aylık olana kadar damda besleyeceğim. Tabi zaman zaman bahçeye veya gezdirmeye çıkartacağım. Ama yavru köpeği bahçeye koymanın doğru olmadığını düşünüyorum. Etrafta kedi vb saldırabilir 2 aylık köpek sonuçta. Ama korktuğum bişey daha var damdan atlamaz değil mi? duvarların yüksekliği 1.2m zaten yavruyken istesede atlayamaz ama 6-7 aylıkken atlar diye korkuyorum.
Damda beslemek çok hırçınlaştırmaz mı ? Pek ilgi göremez sonuçta orada. Ev ortamında büyütme imkanın yok mu ?

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Alper Kaplan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Damda beslemek çok hırçınlaştırmaz mı ? Pek ilgi göremez sonuçta orada. Ev ortamında büyütme imkanın yok mu ?
yok hocam ailemle yaşadığım için eh öyle küçük bir ırkda değil. Okula gittiğim vakit harici zaten enerjisini atmasına yardımcı olurum gerekli eğitimi verebileceğime inanıyorum. Komşumuz da besliyor damda adam güvenlik sadece akşamları ilgileniyor haftada 2-3 kere dışarıda gezdiriyor köpek gayet uysal ve korumacı. beni görünce kitleniyor mesela yabancı olduğum için

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,067
İsim
Mehmet Aslan
yok hocam ailemle yaşadığım için eh öyle küçük bir ırkda değil. Okula gittiğim vakit harici zaten enerjisini atmasına yardımcı olurum gerekli eğitimi verebileceğime inanıyorum. Komşumuz da besliyor damda adam güvenlik sadece akşamları ilgileniyor haftada 2-3 kere dışarıda gezdiriyor köpek gayet uysal ve korumacı. beni görünce kitleniyor mesela yabancı olduğum için
Yani pek anlamam bu işlerden ama biz çoban köpeklerini damda beslerdik , baya hırçın olurlardı bu yüzden :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,377
İsim
.
Hocam damda beslenilen köpekler ciddi ciddi çok hırçın oluyorlar.
Burada gördüğüm 2 tane var damdan köpek gördülermi ortalığı yıkıyorlar.Yanında olsa bir kaşık suda boğar yani.
Eğerki bol bol ilgilenecek güneşden koruyacak kaliteli bir hayat sunacaksanız alın.
Barınağa sokağa göre sizin yanınınzda daha güzel bir hayatı olacaktır.
Yok günde 1 kere çıkarırım kimse ilgikenemez diyorsanız hiç günahını almayın hayvanın.
Bahçede durması çok çok doğru olacaktır dama göre.

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Alper Kaplan
Hocam damda beslenilen köpekler ciddi ciddi çok hırçın oluyorlar.
Burada gördüğüm 2 tane var damdan köpek gördülermi ortalığı yıkıyorlar.Yanında olsa bir kaşık suda boğar yani.
Eğerki bol bol ilgilenecek güneşden koruyacak kaliteli bir hayat sunacaksanız alın.
Barınağa sokağa göre sizin yanınınzda daha güzel bir hayatı olacaktır.
Yok günde 1 kere çıkarırım kimse ilgikenemez diyorsanız hiç günahını almayın hayvanın.
Bahçede durması çok çok doğru olacaktır dama göre.
ama 2-3 aylıkken bahçe için uygun değil diyor bazı siteler. En azından 5-6 aylıkken koysam?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani pek anlamam bu işlerden ama biz çoban köpeklerini damda beslerdik , baya hırçın olurlardı bu yüzden :D
ben zaten 6-7 aylık olduktan sonra full bahçeye koyacağım ömür boyu bahçede yaşayacak. Damda geçici süreliğine en azından belli bir hacime boya posa gelene kadar koyacağım yani

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Alper Kaplan
5-6 Aylıkken zaten dana gibi oluyor onlar o zaman koyabilirsin yinede sen bilirsin
ha o zamanlarda koyarım işte. Tek kötü yanı okuldan gelene kadar yani saat 4 e kadar gezdircek koşturcak birinin olmaması. Annem yemeğini falan verir ama iki sever geçer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,635
Üyeler
168,470
Son üye
Atakan Emir
Top Bottom