Çözüldü✓ Dandik Hadron Psu Sorunsalı

NanoSuit

80+
Reaksiyon skoru
153
Merhabalar dostlar, yeni bir bilgisayar topladım. Bütün parçalar kargoda ve geliyorlar. Sistemin maliyeti toplam 3100 TL tuttu. Toplarken PSU yu sona bıraktım. Ve 190 TL bütçem kaldı PSU ya. Sahibinden de araştırdım adam akıllı bir şey bulamadım. Bende sıfır almaya karar verdim. Ve bulabildiğim tek şey HADRON 600 watt PSU oldu. Bende mecbur aldım. Daha önceden kullanmıştım ve PC de oyunlardan atma gibi sorunlar yaşıyordum. Muhtemelen POWER den kaynaklıydı. Aynı zamanda siparişten bir gün sonra arkadaşımın HADRON psu sundan yanık haberini aldım. PSU su yanmış. Ayrıca 600 watt aldım çünkü bu Hadron 12 volt kanalından 25-27 amper veriyormuş. Buda demek oluyor ki Bu psu 600 watt görünümlü 300 watt bir psu. Yani sistemime muhtemelen istediği gücü veremiycek? Benimde içime çok büyük şüpheler oturdu. Evet PSU nun 24 ay garantisi var ama ya başka bir parçaya zarar verirse? Ve aynı zamanda ben birdaha o oyundan atma sorununa katlanamam. Oyuna giriyordum 10 dk sonra oyundan atıyordu. Yani oyun oynayamıyordum. Ben zaten sistemi oyun için topladım. Ve ayrıca biraz daha araştırma yapınca PSU nun kalitesizliğinin ani FPS düşüşlerine de neden olduğunu öğrendim. İşte bu yüzden bu konuyu açtım. Sizce ne yapmalıyım? Hadron PSU bana sorun çıkarırmı? İade etmelimiyim? (edersemde üstüne koyacak para olmadığı için yine dandik bir şey almak zorunda kalacağım muhtemelen). Aranızda Hadron kullanan varmı? Konu hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

TOPLADIĞIM SİSTEM
-------------------------
i3 10100f (sıfır)
msi h410 m-a pro (sıfır)
kioxa 240 gb ssd (sıfır)
gigabyte rx 570 ( sahibinden GET li 2. el)
Hadron 600 Watt PSU (sıfır)
50 tl boş kasa (ikinci el)
Neo forza 1.35 watt cl15 3000 mhz 8 gb ram (sıfır)

Merhabalar dostlar, yeni bir bilgisayar topladım. Bütün parçalar kargoda ve geliyorlar. Sistemin maliyeti toplam 3100 TL tuttu. Toplarken PSU yu sona bıraktım. Ve 190 TL bütçem kaldı PSU ya. Sahibinden de araştırdım adam akıllı bir şey bulamadım. Bende sıfır almaya karar verdim. Ve bulabildiğim tek şey HADRON 600 watt PSU oldu. Bende mecbur aldım. Daha önceden kullanmıştım ve PC de oyunlardan atma gibi sorunlar yaşıyordum. Muhtemelen POWER den kaynaklıydı. Aynı zamanda siparişten bir gün sonra arkadaşımın HADRON psu sundan yanık haberini aldım. PSU su yanmış. Ayrıca 600 watt aldım çünkü bu Hadron 12 volt kanalından 25-27 amper veriyormuş. Buda demek oluyor ki Bu psu 600 watt görünümlü 300 watt bir psu. Yani sistemime muhtemelen istediği gücü veremiycek? Benimde içime çok büyük şüpheler oturdu. Evet PSU nun 24 ay garantisi var ama ya başka bir parçaya zarar verirse? Ve aynı zamanda ben birdaha o oyundan atma sorununa katlanamam. Oyuna giriyordum 10 dk sonra oyundan atıyordu. Yani oyun oynayamıyordum. Ben zaten sistemi oyun için topladım. Ve ayrıca biraz daha araştırma yapınca PSU nun kalitesizliğinin ani FPS düşüşlerine de neden olduğunu öğrendim. İşte bu yüzden bu konuyu açtım. Sizce ne yapmalıyım? Hadron PSU bana sorun çıkarırmı? İade etmelimiyim? (edersemde üstüne koyacak para olmadığı için yine dandik bir şey almak zorunda kalacağım muhtemelen). Aranızda Hadron kullanan varmı? Konu hakkında tecrübeli arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum.

TOPLADIĞIM SİSTEM
-------------------------
i3 10100f (sıfır)
msi h410 m-a pro (sıfır)
kioxa 240 gb ssd (sıfır)
gigabyte rx 570 ( sahibinden GET li 2. el)
Hadron 600 Watt PSU (sıfır)
50 TL boş kasa (ikinci el)
Neo forza 1.35 watt cl15 3000 mhz 8 gb ram (sıfır)
İade et 1 2 ay daha sabret para biriktir iyi bir psu al ona pc ni emanet edeceksin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 3100 tl ile güzel sistem hll

İade et 1 2 ay daha sabret para biriktir iyi bir psu al ona PC ni emanet edeceksin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada 3100 TL ile güzel sistem hll
Değil 1-2 ay 1 yıl beklesem biriktiremem. Çünkü bir yerlerden para gelmiyor. Bu PC yi de eskisini satıp üstüne amcamdan 500-600 tl alarak topladım :(

190 tl bütcem var diyosun 100 tl daha inş bir yerden gelir çünkü sistemine zarar verirse üzülüsün zarara gidersin pc ni emanet ediyorsun
Üzülmeni istemem

Bu arada HADRON un faresinide kullanmaktayım. 1 ay da bütün tuşları bozuldu. Tekerlek çalışmıyor, sağ ve sol fare tuşlarıda çift tılıyorlar sürekli...

ben olsam emanet etmezdim. bir şekilde para biriktirir iyi bir psu alırdım elimdekini satıp

Hadronu iade et 200TL civarına en azından sağlam bir 400-450Watt 80Plus sertifikalı PSU al. En alt kriterin Xigmatek gibi markalar olsun. Daha alt kalitelerin seni üzme ihtimali yüksek.

Hadronu iade et 200TL civarına en azından sağlam bir 400-450Watt 80Plus sertifikalı PSU al. En alt kriterin Xigmatek gibi markalar olsun. Daha alt kalitelerin seni üzme ihtimali yüksek.
200 tl civarında öyle bir ürün bulamadım ben. Senin bildiğiniz varsa link bırakırsan iyi olur.

200 Bulamazsan 250TL'ye bulursun. Ekran kartın RX570. Ortalama 175Watt Güç çekecektir. 12V kanalından verdiği güce dikkat et. Takip etmen gerekiyor bazı ikinci el veya forum sitelerini. Başka foruma link bırakmayacağım. İyice araştırırsan bulursun. Keza önüne onlarca ilan çıkmayacaktır bu bütçede. Denk gelmesini bekleyeceksin.
200 TL civarında öyle bir ürün bulamadım ben. Senin bildiğiniz varsa link bırakırsan iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,148
Üyeler
184,111
Son üye
oenomaus98
Geri