Neler Yeni

🔥İndirim DA'nın Bugün Paylaşacağı M2 SSD Sizce Ne?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Bu nasıl bir üslup dostum? Sen kimsin pardon? Sen bana nasıl gelipte defol git diyebiliyorsun? Daha düne kadar termal macun sürme videosu atıyorsun ekipmanın yoktu sonradan görme olunca böyle mi oluyor yani? Sen kendini ne sanıyorsun da bana defol git yazabiliyorsun? Forum sahibisin diye istediğini yazmakta kendini özgür falan mı sanıyorsun sen? Hadsiz edepsiz. İnsan gibi cevap ver geç anlarım ne demek gelipte defol git falan. Senin de gerçek yüzünü görmüş oldum. Bu saatten sonra bu forumu kullanmıyorum istediğin gibi at koşturabilirsin. Senin gibilere prim vermek istemiyorum. Forumun zaten %90'ı hep 15 yaşında ki çocuklardan oluşuyor şurada bir tane düzgün bir cevap veren olgun birine rastlamadım. Sana bu çocuklarla iyi vakitler diliyorum. Anca onları arkana alırsın :D
İğrenç bir toxicsin ağzın lağımdan farksız.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Uzatma işte kardeşim. Abuk subuk şeyler yazıp durma işte. İlla kötü söz mü söylemem gerekiyor. Tamam işte bitti uzatma işine bak.
Senin gideceğin yok seni ben defedeyim de forumun IQ seviyesi artsın.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Bu nasıl bir üslup dostum? Sen kimsin pardon? Sen bana nasıl gelipte defol git diyebiliyorsun? Daha düne kadar termal macun sürme videosu atıyorsun ekipmanın yoktu sonradan görme olunca böyle mi oluyor yani? Sen kendini ne sanıyorsun da bana defol git yazabiliyorsun? Forum sahibisin diye istediğini yazmakta kendini özgür falan mı sanıyorsun sen? Hadsiz edepsiz. İnsan gibi cevap ver geç anlarım ne demek gelipte defol git falan. Senin de gerçek yüzünü görmüş oldum. Bu saatten sonra bu forumu kullanmıyorum istediğin gibi at koşturabilirsin. Senin gibilere prim vermek istemiyorum. Forumun zaten %90'ı hep 15 yaşında ki çocuklardan oluşuyor şurada bir tane düzgün bir cevap veren olgun birine rastlamadım. Sana bu çocuklarla iyi vakitler diliyorum. Anca onları arkana alırsın :D

Yine mi sen? 50 kere engelledim seni falan diyordun ne oldu? Tamam uzatmayın da çıkıyorum forumdan daha da kullanmam ben böyle rezil leş bir forum görmedim. 2010 yılından beri aktif olarak forum kullanırım DA forum kadar iğrencini görmedim. 15 yaşında ki çocuk gelip laf söylüyor abuk subuk cevaplar veriyor konulara cevap veriyorsun öneri veriyorsun başlıyorlar abuk subuk şeyler yazmaya. Gerek yok. Abdullahın yazdığı da olmadı zaten ondan beklemezdim. Gerçek yüzünü gösterdi sağolsun. Hadi iyi günler size.

Abdullahın yazdığını cidden haklı mı görüyorsunuz? Adam resmen defol git yazıyor bu nasıl bir üslup? Zaten bırakıyorum forumu adam gibi öneri veren konuşması bilen yok DH, Technopat ile devam. 2010'dan beri forum kullanırım bu forum kadar leşini görmedim henüz. Maxicep, ForumTR gibi forumlar ile başladım forum hayatına DA kadarını görmedim ben. Herkese iyi günler.
Allaha Emanet 15 yaşındayım bende Max nickden belli oluyor zaten senin kademe 2 katı yaşımdada olsan pek bı fark yok(kemik yaşı dışında)

Küçük olan herkes boş yapmıyor genelleme yapmayın amip gibi bende günde bı kaç kişide olsa yardımcı olmaya çalışıyorum bildiğim konularda 15 yaşındayız diye düzgün cevap vermemiş mi oluyoruz yani Komik

bane

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Kağan
999 olsun bizim olsun

Alperen71

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
752
İsim
Alperen Çetin
M2 slotunu çoklayan bir adaptör var mı? Zira benim anakartımda tek slot var o da dolu

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
İğrenç bir toxicsin ağzın lağımdan farksız.
Her ne kadar karşıdaki hakareti hak etse de bu forumdaki bir çok insanın kendine örnek aldığı biri olarak bu şekilde konuşman hiç hoş değil. Her ne kadar bir sonuç çıkmayacağını bilsem de açıklamasını detaylıca yazarak yorumu report ettim. Yani normal bir insan bile bu tarz bir yorum yapamazken forumdaki örnek teşkil etmesi gereken yetkili ( hatta ve hatta kurucu) kişilerin böyle yorum yapması kesinlikle yanlış. Tamam devlet yönetmiyorsunuz ama bir çok kişinin emek sarfettiği bir forum ve adil olarak yönetilmesi gerekir. Forumun kurucusu olman bu şekilde insanlara hakaret etme (altını çizerek söylüyorum, her ne kadar hakketse bile) hakkını tanımıyor bence.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Her ne kadar karşıdaki hakareti hak etse de bu forumdaki bir çok insanın kendine örnek aldığı biri olarak bu şekilde konuşman hiç hoş değil. Her ne kadar bir sonuç çıkmayacağını bilsem de açıklamasını detaylıca yazarak yorumu report ettim. Yani normal bir insan bile bu tarz bir yorum yapamazken forumdaki örnek teşkil etmesi gereken yetkili ( hatta ve hatta kurucu) kişilerin böyle yorum yapması kesinlikle yanlış. Tamam devlet yönetmiyorsunuz ama bir çok kişinin emek sarfettiği bir forum ve adil olarak yönetilmesi gerekir. Forumun kurucusu olman bu şekilde insanlara hakaret etme (altını çizerek söylüyorum, her ne kadar hakketse bile) hakkını tanımıyor bence.
Arkadaşım lütfen drama yapma, üslubu nasılsa o şekilde cevap verdim. Artık sizin bu dramalarınız baydı karşınızda köleniz yok. Konu hakkında tek açıklamam da bu lütfen devamını getirme boş vaktim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
talip başyiğit
Apocum ne paylaştıysan aldım, şimdi de bakmadan alacağım, sana güveniyorum, inşallah Mld harici marka olur, mld de 500 tl olsa tadından yenmez ;)

Apocum ne paylaştıysan aldım, şimdi de bakmadan alacağım, sana güveniyorum, inşallah Mld harici marka olur, mld de 500 TL olsa tadından yenmez ;)
500₺ olursa 1tb orayı yikarlar hocam o imkansiz :D güzel marka olsun 1200 e de raziyiz mld olursa 999₺ den satilir diye tahmin ediyorum suan 1189₺ itopyadaki fiyati

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
talip başyiğit
200 stok olunca, ortalık karışsın curcuna olsun diye söylediydim :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,501
Üyeler
164,855
Son üye
johnwalkerw
Top Bottom