Bu nasıl bir üslup dostum? Sen kimsin pardon? Sen bana nasıl gelipte defol git diyebiliyorsun? Daha düne kadar termal macun sürme videosu atıyorsun ekipmanın yoktu sonradan görme olunca böyle mi oluyor yani? Sen kendini ne sanıyorsun da bana defol git yazabiliyorsun? Forum sahibisin diye istediğini yazmakta kendini özgür falan mı sanıyorsun sen? Hadsiz edepsiz. İnsan gibi cevap ver geç anlarım ne demek gelipte defol git falan. Senin de gerçek yüzünü görmüş oldum. Bu saatten sonra bu forumu kullanmıyorum istediğin gibi at koşturabilirsin. Senin gibilere prim vermek istemiyorum. Forumun zaten %90'ı hep 15 yaşında ki çocuklardan oluşuyor şurada bir tane düzgün bir cevap veren olgun birine rastlamadım. Sana bu çocuklarla iyi vakitler diliyorum. Anca onları arkana alırsın
Yine mi sen? 50 kere engelledim seni falan diyordun ne oldu? Tamam uzatmayın da çıkıyorum forumdan daha da kullanmam ben böyle rezil leş bir forum görmedim. 2010 yılından beri aktif olarak forum kullanırım DA forum kadar iğrencini görmedim. 15 yaşında ki çocuk gelip laf söylüyor abuk subuk cevaplar veriyor konulara cevap veriyorsun öneri veriyorsun başlıyorlar abuk subuk şeyler yazmaya. Gerek yok. Abdullahın yazdığı da olmadı zaten ondan beklemezdim. Gerçek yüzünü gösterdi sağolsun. Hadi iyi günler size.
Abdullahın yazdığını cidden haklı mı görüyorsunuz? Adam resmen defol git yazıyor bu nasıl bir üslup? Zaten bırakıyorum forumu adam gibi öneri veren konuşması bilen yok DH, Technopat ile devam. 2010'dan beri forum kullanırım bu forum kadar leşini görmedim henüz. Maxicep, ForumTR gibi forumlar ile başladım forum hayatına DA kadarını görmedim ben. Herkese iyi günler.