Neler Yeni

Darboğaz furyasını kim çıkardı?

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,485
İsim
yusuf ecer
Bende merak ediyorum bir youtuber video falan mı yaptı yoksa hiç normal değil bu kadar darboğaz konusu açılması.
Malum ülkemizde amd işlemciye intel anakart kullanmayı düşününler olunca insan şüphe etmiyor değil.
yüzüm kızardı

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Bende merak ediyorum bir youtuber video falan mı yaptı yoksa hiç normal değil bu kadar darboğaz konusu açılması.
Malum ülkemizde amd işlemciye intel anakart kullanmayı düşününler olunca insan şüphe etmiyor değil.
Aynen düpedüz cahil bu YouTuber, bunu takip etmekte cahilliğe ortak olmaktır. Ayrıca darboğaz konularıda iyice sıkboğaz etmeye başladı. Darboğaz yaşamayan kişilerinde konu açması evlere şenlik.

Phanzox

80+ Silver
ort. CPU değerine bakılmaz alt çekirdeklerin kullanımına bakılır editör diye geçinenlerin %80 bile bunu bilmiyor şaşırmıyorum herkes zamanla yeni bir şeyler öğrenir önemli olan öğrenmeye açık olmak.
O zaman hocam sizden darboğazla alakalı bir bilgilendirme videosu bekleriz yakın bi zamanda.

Endreporter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Murat civan demircan
o klavye çok seviyom 2 aya alcam sence nasıl

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,131
İsim
kilan embappe
Dengeli bir sistem kurmak önemli zaten.Ancak benim burda yakındığım aynı fiyata daha düşük performanslı ekran kartı alınması.
Yaw 2 saattir konuyu okuyorum sinir krizi geçirecem ya...

@Abdullah Hacıgül abi yemin ederim azına sağlık adam çok doğru konuşuyor... Yaw o yüksek ekran karıtnı alsan darboğaz yicen yine o düşük dediğin x ekran kartının performansını alacaksın neyin kafasındasın anlamıyorum...

Phanzox

80+ Silver
Yaw 2 saattir konuyu okuyorum sinir krizi geçirecem ya...

@Abdullah Hacıgül abi yemin ederim azına sağlık adam çok doğru konuşuyor... Yaw o yüksek ekran karıtnı alsan darboğaz yicen yine o düşük dediğin x ekran kartının performansını alacaksın neyin kafasındasın anlamıyorum...
Tmda ben illa dahada fazla para verip daha iyi ekran kartı al demiyorum.Bütçe dahilinde olacak.Örneğin adamın bütçesi 7500tl işlemcisi 3600 ekran kartı olarak 3060 ile darboğaz olucağı için 2060 alıyor 6.500'e bunun yerine 7500'e 3060 almanın daha mantıklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum.İşlemci ekran kartına göre daha rahat güncellenebilir (eski nesil işlemciler gibi istisnai durumlar hariç) ancak ekran kartını kolay kolay güncelleyemezsin.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,131
İsim
kilan embappe
Tmda ben illa dahada fazla para verip daha iyi ekran kartı al demiyorum.Bütçe dahilinde olacak.Örneğin adamın bütçesi 7500tl işlemcisi 3600 ekran kartı olarak 3060 ile darboğaz olucağı için 2060 alıyor 6.500'e bunun yerine 7500'e 3060 almanın daha mantıklı olduğunu anlatmaya çalışıyorum.İşlemci ekran kartına göre daha rahat güncellenebilir (eski nesil işlemciler gibi istisnai durumlar hariç) ancak ekran kartını kolay kolay güncelleyemezsin.
1-) hayır illa daha güçlü al diyorsun...
2-)3600 3060 a darboğaz yapmaz...
3-)Kimse öyle bir şey yapmıyor?

Phanzox

80+ Silver
2-)3600 3060 a darboğaz yapmaz...
3-)Kimse öyle bir şey yapmıyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-) hayır illa daha güçlü al diyorsun...
Bu konuda biraz haklısınız:peped:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,131
İsim
kilan embappe

Bu konuda biraz haklısınız:peped:
İlk forumlarda zaten yapmaz diyorlar 3600 güçsüz bir işlemci değil knk 5500'ün bi tık altı...

Ve 2. forumdaki adam daha çok 30k ya 3060 Tİ toplayanlar gibi bilmediğinden 2060 alıyor yoksa millet zaten altta 3060 önermiş ...

Phanzox

80+ Silver
İlk forumlarda zaten yapmaz diyorlar 3600 güçsüz bir işlemci değil knk 5500'ün bi tık altı...
Konudaki cevaplar böyle hocam zaten çok bir darboğaz yapar demedim ancak bazı oyunlarda azda olsa yapar .
Sürücü ile alakalı değil işlemci ile alakalı bi sıkıntı darboğaz yapmaya devam ediyordur
Bazi oyunlarda darboğaz yapıyor ama dert edecek kadar değil.

Ve 2. forumdaki adam daha çok 30k ya 3060 Tİ toplayanlar gibi bilmediğinden 2060 alıyor yoksa illet zaten altta 3060 önermiş ...
İşte anlayan adam zaten yapmaz bunu aynı şeyi söylüyoruz.Anlamayan adamda gidip bakıyor darboğaz sitelerine daha darboğazın anlamını bilmeden bu darboğaz yapar almayayım diyor yüzde kaç olduğuna bakmıyor(kimse üzerine alınmasın sözüm meclisten dışarı)

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,131
İsim
kilan embappe
İşte anlayan adam zaten yapmaz bunu aynı şeyi söylüyoruz.Anlamayan adamda gidip bakıyor darboğaz sitelerine daha darboğazın anlamını bilmeden bu darboğaz yapar almayayım diyor yüzde kaç olduğuna bakmıyor(kimse üzerine alınmasın sözüm meclisten dışarı)
Aha sende kabul ediyorsun... Bu forumda başlarda darboğazı dert etmiyormuş gibi konuştun hatta "kim çıkardı bu darboğazı?" falan diye umursamadığını belli de ediyorsun şimdi Abdullah abi falan darboğaz önemli diyince hemen böyle "yok insanlar böyle böyle yapıyor ben bunu diyordum aslında" diye görüş değiştiriyorsun...

Ultra zeki (y)

Phanzox

80+ Silver
Aha sende kabul ediyorsun... Bu forumda başlarda darboğazı dert etmiyormuş gibi konuştun hatta "kim çıkardı bu darboğazı?" falan diye umursamadığını belli de ediyorsun şimdi Abdullah abi falan darboğaz önemli diyince hemen böyle "yok insanlar böyle böyle yapıyor ben bunu diyordum aslında" diye görüş değiştiriyorsun...
Hocam ben darboğazı kim çıkardı demiyorum millet neden bu kadar bi anda darboğaz konusu açmaya başladı diyorum?
Tutupta 3600'e 3090 takılmaz ancak 3060 veya rx6700 ile olan darboğazı göz ardı edilebilir bence.
Bunu üzerime alınırım:cool:

Bu arada konu neden darboğaz konuları bu kadar arttıdan darboğaz önemlimi değil miye nasıl geldi?

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,131
İsim
kilan embappe
Hocam ben darboğazı kim çıkardı demiyorum millet neden bu kadar bi anda darboğaz konusu açmaya başladı diyorum?
Tutupta 3600'e 3090 takılmaz ancak 3060 veya rx6700 ile olan darboğazı göz ardı edilebilir bence.

Bunu üzerime alınırım:cool:

Bu arada konu neden darboğaz konuları bu kadar arttıdan darboğaz önemlimi değil miye nasıl geldi?
Konu hiç bir zaman darboğaz konuları neden arttı olmadı ve sen net söyliyim açık açık yaptığın şeyleri yapmamak dışında bir şey demiyorsun...

Bugün bilmem kaçıncı görüşüm.Millet darboğaz oluyor diye aynı paraya daha güçsüz ekran kartı alıyor(kimse üzerine alınmasın genel olarak diyorum).Önceden bu kadar çok konu açılmıyordu.Bir youtuber video falan mı yaptı?
Not:Şunu ekliyim darboğaz sisteme zarar vermez sadece ekran kartını %100 kullanamazsın.

Top Bottom