Darboğaz için çözümler

Hidraexe

80+
Reaksiyon skoru
0
iyi akşamlar arkadaşlar Ryzen 3 1300x işlemciye sahibim zamanında GTX 1050 ti vardı onu satıp GTX 1650 super ventus xs oc aldım 16 GB 2400 MHz de ramım var darboğaz yaşar mıyım nasıl önüne geçerim ya da çözümleriniz nedir işlemci değiştirecek gücüm yok

Muhtemelen darboğaz yapacaktır, overclock yapılabilir.

iyi akşamlar arkadaşlar Ryzen 3 1300x işlemciye sahibim zamanında GTX 1050 ti vardı onu satıp GTX 1650 super ventus xs oc aldım 16 GB 2400 MHz de ramım var darboğaz yaşar mıyım nasıl önüne geçerim ya da çözümleriniz nedir işlemci değiştirecek gücüm yok
işlemciye oc yap ayarları yükseğe çek.

oyundan oyuna değişir fps'i monitörün hz'sine sabitleyin sıkıntı çıkmaz

Olur overclock yaparsan birazcık önlemiş olursun

Tabi ki evet haklısınız ama biri çıkar böyle yap der adamın parası çöp olmasın dedim
Çok saçma bir öneri gelmedikçe öyle bir şey olmaz bence. Voltaj 1.4V üstüne çok çıkmadığı sürece yapılacak en saçma ayar bile işlemciyi bozmaz, sadece sistem o ayarlarla stabil çalışmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdilik böyle kullan ve ilerde minimum R5 1600 gibi bir işlemciye geç derim.

Dendiği gibi daha iyi performans için OC yapabilirsin ama en iyi OC ile bile o kartı tam olarak besleyemezsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,401
Üyeler
188,418
Son üye
adlig
Geri