İyi günler arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım kendim ddr5 13400f i5 4060ti 8gb zotac ekran kartım var ve bir siteden baktığımda işlemcim düşük %26 dar boğaz gösteriyor çözümü varmıdır önemlimidir bu %26 veya gerçek ile alakası varmıdır
Yok topladım bilgisayarımı kendi isteğime göre ama bi araştırayım dedim bu şekilde sonuç alınca fikir almak istedimDarboğaz olmaz. Görünüş bakımından sıkıntı olmayacaksa hazır sistem alın daha ucuza gelir. I5 12400f bile besliyor o kartı.
Teşekkür ederim oyunlarda hiçbir yırtılma fps düşüklüğü vb şeyler yaşamadım ama bir araştırmaya göre olur falan gibi gördüm danışmak istedimSiteler gerçeği göstermez. Darboğaz da oyundan oyuna değişen bir şey. Senin sistem genel olarak uyumlu olur, sorun çıkarmaz.
İ5 11 bile yeterli o ekran kartı için 4070 super e kadar yeterli işlemciniz hayırlı olsun tekrardanİyi günler arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım kendim ddr5 13400f i5 4060ti 8gb zotac ekran kartım var ve bir siteden baktığımda işlemcim düşük %26 dar boğaz gösteriyor çözümü varmıdır önemlimidir bu %26 veya gerçek ile alakası varmıdır
Teşekkür ederim daha iyileri sizlere tüm uman canlara olsunİ5 11 bile yeterli o ekran kartı için 4070 super e kadar yeterli işlemciniz hayırlı olsun tekrardan
Site yalan dolan hocama ama o aldığınız sistem pahalı diye biliyorum alınmaz yani 30k filandı galibaİyi günler arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım kendim ddr5 13400f i5 4060ti 8gb zotac ekran kartım var ve bir siteden baktığımda işlemcim düşük %26 dar boğaz gösteriyor çözümü varmıdır önemlimidir bu %26 veya gerçek ile alakası varmıdır
Hazır olarak almadım sistemi kendim topladım 40 bin e topladımSite yalan dolan hocama ama o aldığınız sistem pahalı diye biliyorum alınmaz yani 30k filandı galiba
Sistem gayet iyi, o işlemci 4060TI'yi gayet beslerİyi günler arkadaşlar yeni bir bilgisayar topladım kendim ddr5 13400f i5 4060ti 8gb zotac ekran kartım var ve bir siteden baktığımda işlemcim düşük %26 dar boğaz gösteriyor çözümü varmıdır önemlimidir bu %26 veya gerçek ile alakası varmıdır