darboğaz olacağını sanmıyorum şahsenArkadaşlar bende ryzen 5 7600 işlemcili sistem var kendime rx 6900 xt ekran kartı alacağım darboğaz olurmu Bu arada Mönitörüm 1080p ona göre cevaplarsanız Mönitör yeni alındığı için değişemem
Olmaz ama monitör değişin istersenizArkadaşlar bende ryzen 5 7600 işlemcili sistem var kendime rx 6900 xt ekran kartı alacağım darboğaz olurmu Bu arada Mönitörüm 1080p ona göre cevaplarsanız Mönitör yeni alındığı için değişemem
Hocam imkanı yok Mönitör yeni daha çok hikaye odaklı oyun oynuyorum çok darboğaz yaparmı kimonıtor degıstırmek lazım 2k da sıkıntı olmaz ama 1080p de olur hıkayelı oyunlarda olur fps oyunlarında olmaz
Mönitör yeni değişmem kiOlmaz ama monitör değişin isterseniz
ben denedim bu sorunu hikayeli oyunlarda sorun olmuyor %40 darbogaz varken bile ama fps oyunlarından anlık fps dusmelerı oluyor fps oyunlarında 30 veya 50 fps e kadar dusuyor anlık ama hikayeli oyunlarda sorun yok..Hocam imkanı yok Mönitör yeni daha çok hikaye odaklı oyun oynuyorum çok darboğaz yaparmı ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mönitör yeni değişmem ki
Bal gibi bir sistemin var max %6-%7lik bir darboğaz yapar o kaybedeceğin fpsden sorun olmaz. Almışsın yeni sistem dizmişsin oyna keyfine bakArkadaşlar bende ryzen 5 7600 işlemcili sistem var kendime rx 6900 xt ekran kartı alacağım darboğaz olurmu Bu arada Mönitörüm 1080p ona göre cevaplarsanız Mönitör yeni alındığı için değişemem
o biraz korkuttuGençlerde birde güç kaynağım 600w bi sorun çıkarmaz dimi ?
Ya 1080p olduğu için bende yeteceğini düşünüyorum düşük psu ile sistem kullanan varsa bi yorum atıno biraz korkuttu