Darbogaz varmıdır

Ekran kartı tam performansını veremiyor dostum. %66'da kalmış. Fotodan tam olarak belli olmamakla birlikte işlemcinin anlık ful düşüşler yaşadığı bariz belli.
Ekran kartı tam performansını veremiyor evet ancak işlemci de tam yükte değil. İşlemci tam yüke gelmeden darboğaz var demek ne kadar doğru tartışılır hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyunlar da takılmalar oluyo darbogaz yoksa neyden kaynaklidir bu takılmalar çözüm önerir misiniz?
HDD' den kaynaklıyor olabilir dostum. Ram olabilir.

Ekran kartı tam performansını veremiyor evet ancak işlemci de tam yükte değil. İşlemci tam yüke gelmeden darboğaz var demek ne kadar doğru tartışılır hocam.
Haklısın hocam tek fotoyla hüküm vermek pek doğru değil ama darboğazlarda genellikle %100 olan işlemciler ara ara %80 ve %70e düşer. Buna dayanarak söyledim. Konuyu açan arkadaş da pek bilgili değil sanırım. Sorsam açıklayamaz diye düşündüm.

Haklısın hocam tek fotoyla hüküm vermek pek doğru değil ama darboğazlarda genellikle %100 olan işlemciler ara ara %80 ve %70e düşer. Buna dayanarak söyledim. Konuyu açan arkadaş da pek bilgili değil sanırım. Sorsam açıklayamaz diye düşündüm.
Bak bu açıklamana tav oldum işte. Emeğine sağlık.

Geri