Doğru söylüyorsunuz fiyat farkı da çok yok ama 4060 alıcağım zaman 8 gb modelini alabiliyorum sadece 3060 ta 12 gb var çok büyük fark olur mudarboğaz yok oyun performansı iyi sıfır alınıyorsa 3060 tercih edilmemeli 4060 varken
olmaz vram istiyorsanız b580 de bakabilirsinizDoğru söylüyorsunuz fiyat farkı da çok yok ama 4060 alıcağım zaman 8 gb modelini alabiliyorum sadece 3060 ta 12 gb var çok büyük fark olur mu
Yardımınız için çok teşekkür ederim.olmaz vram istiyorsanız b580 de bakabilirsiniz
33.500 tl 1800 tl lik sıvı soğutmayı da çıkartınca 31.500 yapıyorFiyat ne kadar? Böyle hazır sistemler 20k'ya satılıyor, toplama yapmazsan daha iyi olur o yüzden
Fiyatı çok kötü sakın alma.Yardımınız için çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
33.500 tl 1800 tl lik sıvı soğutmayı da çıkartınca 31.500 yapıyor
Yorumu duyduktan sonra hazır sistemlere baktım ve biraz özeleştirip 32k ya daha güzel olduğunu umduğum bi sistem topladım isterseniz sistem bilgilerini size atıp sizin de bi yorumunuzu almak isterimFiyatı çok kötü sakın alma.
SSD'yi Kingston NV2 1TB seçin. Ekstra olarak hepsiburada'dan 600 TL'ye Dark Freezer x123 Duo alın (soğutması ve kalitesi çok iyidir şüphen olmasın)
Lander 5A - RTX4060/Ti - Game Garaj
Lander 5A - RTX4060/Ti, AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4060 ekran kartı modelleri ve DDR4 ram seçenekleriyle birlikte Lander 5A - RTX4060/Ti hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleriyle GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Hocam sisteminizi atında yorumlayalımYorumu duyduktan sonra hazır sistemlere baktım ve biraz özeleştirip 32k ya daha güzel olduğunu umduğum bi sistem topladım isterseniz sistem bilgilerini size atıp sizin de bi yorumunuzu almak isterim
Hocam sisteminizi atında
Hocam sisteminizi atında yorumlayalım
Evet atarsan iyi olur. 32K'ya 7700xt ekran kartlı, 7500f işlemcili (kısaca senin bahsettiğinden çok daha iyi) sistemler var.Yorumu duyduktan sonra hazır sistemlere baktım ve biraz özeleştirip 32k ya daha güzel olduğunu umduğum bi sistem topladım isterseniz sistem bilgilerini size atıp sizin de bi yorumunuzu almak isterim