Neler Yeni

DARBOĞAZ YAŞIYORUM..

meddii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
meddii soyak
Ekran kartım gtx 1050 işlemcim i3 2130
Evet farkındayım işlemcim ekran kartına göre düşük kalıyor bir işlemci alıcam fakat şuan bütçem yok sizden ricam sadece nasıl bir şekilde darboğazımı engellerim atıyorum valorant ta işlemcimi %99 kullanırken ekran kartımı %1 filan kullanıyor bu her oyunda oluyor ortalama fpslerim 20 30 oluyor grafikleri yükseltmeyi denedim gene olmuyor var mıdır grafik yükseltme harici bir sonucu

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz
Hocam işlemci %99 iken ekran kartı %1 iken başka boyutta bir darboğaz yaşıyorsunuz. İşlemciniz savaşır iken ekran kartınız da yaprak kıpırdamıyor. Grafik düşürmekten ve yükseltmeyi denemekten başka çözüm yok gibi herhalde.

Atyxah

80+ Silver
Hocam eğer hiç bütçeniz yoksa ve bundan cidden sıkıldıysanız bence kartı ve işlemciyi satıp daha yüksek işlemci ve daha düşük bir kart alabilirsiniz ortalama 20fps felan artar ancak bunu çok zordaysanız yapabilirsiniz şahsen ben yapmazdım biraz bekler işlemciyi satar daha yükseğini alırdım kartımdan olmazdım ama siz bilirsiniz durumunuza bağlı.

meddii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
meddii soyak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam eğer hiç bütçeniz yoksa ve bundan cidden sıkıldıysanız bence kartı ve işlemciyi satıp daha yüksek işlemci ve daha düşük bir kart alabilirsiniz ortalama 20fps felan artar ancak bunu çok zordaysanız yapabilirsiniz şahsen ben yapmazdım biraz bekler işlemciyi satar daha yükseğini alırdım kartımdan olmazdım ama siz bilirsiniz durumunuza bağlı.
bende öyle düşünüyorum zaten bakalım olursa i5 2500k almayı düşünüyorum
,
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam işlemci %99 iken ekran kartı %1 iken başka boyutta bir darboğaz yaşıyorsunuz. İşlemciniz savaşır iken ekran kartınız da yaprak kıpırdamıyor. Grafik düşürmekten ve yükseltmeyi denemekten başka çözüm yok gibi herhalde.
grafik yükseltmeyi denedim de hiç bir etkisi olmadı dediğim gibi

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
%40 civarında darboğaz yaşayabilirsin.
Grafiği falan da yükseltsen azalmaz bu durum.
Tek çare işlemciyi yükseltmek.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,533
İsim
Oğuz Oğuz
bende öyle düşünüyorum zaten bakalım olursa i5 2500k almayı düşünüyorum
,
Mesaj otomatik birleştirildi:

grafik yükseltmeyi denedim de hiç bir etkisi olmadı dediğim gibi
Dedikleri gibi hocam ekran kartını satıp daha düşük modele geçeceksiniz ya da iyi bir işlemci alana kadar devam edeceksiniz.

Top Bottom