🔥İndirim Dardanel İndirimi

tekno_dahisi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
3,298
100TL Üzerine Kargo Bedava
Arama yerine yazarak diğer ürünlerde ulaşabilirsiniz Fiyatlar Resimdediki gibidir.

IMG_8943.jpeg

Son düzenleme:
sitenin sertifikası geçersiz bilginiz olsun. linki bende açmadı ilginç bir şekilde.

site dolandırıcıya benziyor vodafone uyarı verdi sıkıntı var diye sertifika sahte

siteye gerek yok dostlar yanımda uygulamasından her şey yanımda kısmına girin zeytinyağlı dardanel aldık afiyetle yedik fıyatları uygun bence de

Hocam başka her türlü konu var ancak sırf konu açmak için dardanel ton indirimini insanlara yaymak ne kadar mantıklı 😀 dardanel ton bu forumda kimin umrunda? 2 3 kişi harici kimse.
Şahsen sporcu olarak ucuz balık protein kaynağı bulamadığım için ilgimi çekti ve almayı düşünüyorum fakat almasam bile 2-3 kişinin faydasına yarayacaksa bırak yarasın ihtiyacın yoksa görmezden gel geç ne olacak.

Şahsen sporcu olarak ucuz balık protein kaynağı bulamadığım için ilgimi çekti ve almayı düşünüyorum fakat almasam bile 2-3 kişinin faydasına yarayacaksa bırak yarasın ihtiyacın yoksa görmezden gel geç ne olacak.
Bende günlük olarak siyah ton balığı sırtı tüketiyorum aslında benim de alakam var biraz ama garip geldi hani teknoloji forumunda

Geri