Neler Yeni

DAREU EK75 RT Manyetik Switch Shift Tuşu Bozuldu

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Semih Liba
  • Diğer tüm tuşlar normal çalışırken yalnızca sol Shift tuşu çok geç algılanıyor.
  • Sorunun mekanik bir problem olduğu açıkça belli. Switch’lerin manyetik olması sebebiyle herhangi bir fiziksel temas gerekmemesine rağmen, yalnızca bu tuşun gecikmeli çalışması, ürünün üretim veya montaj hatası olabileceğini düşündürüyor.
  • Kutudan yedek switch çıkmadığı için kendim değişim yapma şansım da olmadı.
Durumu daha net anlatabilmek adına sorunu gösteren videoları ek dosya olarak iletiyorum. Videoda, diğer tuşlarla arasındaki farkın switch seslerinden bile anlaşılabildiğini görebilirsiniz.

bu şekilde mail attım ürün connectgameden alındı ancak 10 gün oldu nerdeyse dönüş yok telefon numaraları da yok iletişime geçemiyorum açıkçası ne yapmam gerek arkadaşlar yardım istiyordum sizden
Şöyle video da ekledim bilmiyorum ne yapmam gerek: https://www.transfernow.net/dl/20250209aH6O30nL

Son zamanda da bastığımda basılı kalıyor ve yukarı çıkıp eski normal pozisyonunda kalması yaklaşık 1-2 saniye kalıyor saçma sapan bir sorun ama çok klavyeyi kullandığım için sorun yaştıyor bana yardımınızı bekliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,610
Üyeler
167,528
Son üye
Tacion
Top Bottom