Neler Yeni

Dareu ek871gtr kullanan varmı?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Arda Teksin
Birkaç sorum olacak.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam 2.4g modundayken kablosuz dongle yani driver girişi yapabılıyormusunuz bende cihaz bağlanmadı uyarısı veriyor ama kablolu modda normal şekilde giriyor ayarlar yapabılıyorum.

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
483
İsim
Arnold Ciwardagexer
hocam 2.4g modundayken kablosuz dongle yani driver girişi yapabılıyormusunuz bende cihaz bağlanmadı uyarısı veriyor ama kablolu modda normal şekilde giriyor ayarlar yapabılıyorum.
Bu aslında normal bir şey ben de yaşıyorum. Mousede de böyle bir şey var kablo takınca driver görüyor öteki türlü görmüyor.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu aslında normal bir şey ben de yaşıyorum. Mousede de böyle bir şey var kablo takınca driver görüyor öteki türlü görmüyor.
Peki hocam, klavyede bazı tuşlarda switch'i çıkarırken ve takarken zorlanıyor musunuz? Bende ESC tuşuna 4 farklı switch denememe rağmen, hepsi aynı şekilde zor girip çıkıyor ve ağır bir hissiyat veriyor. Reddit'te araştırdım ve bu sorunun çelik plakalarda görülebileceği belirtilmiş. Bu klavye çelik plaka mı, onu da anlayamadım ve içini açmak istemiyorum. Ayrıca, Type-C girişinin oradaki 2, 3, 4, 5 tuşlarının üstündeki açık bir ince çizgide LED'ler daha parlak yanıyor. Cevap verirseniz çok makbule geçer, yoksa kafayı yiyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,302
Üyeler
164,993
Son üye
bigadicking
Top Bottom