Neler Yeni

Dark diamond pro ön çizikler nasıl giderilir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mete gültekin çevik
Bütçe
5
arkadaşlar iyi akşamlar. uzun zamandır dile getirmek istediğim bir konuyu soracağım size. birkaç ay önce satın aldığım dark diamond pro aksamın önünde 2 adet derin çizik meydana geldi. tırnal girebilecek boyutta yani internette kasnanın ön paneli hakkında bilgi bulamadım.her ne kadar zor ihtimal olsada bunun bir çözümü varmıdır? not: diş macunu denedim dahada gözle görünür oldu.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
arkadaşlar iyi akşamlar. uzun zamandır dile getirmek istediğim bir konuyu soracağım size. birkaç ay önce satın aldığım dark diamond pro aksamın önünde 2 adet derin çizik meydana geldi. tırnal girebilecek boyutta yani internette kasnanın ön paneli hakkında bilgi bulamadım.her ne kadar zor ihtimal olsada bunun bir çözümü varmıdır? not: diş macunu denedim dahada gözle görünür oldu.
Hocam macun la olacak işe benzemiyor zaten
Webde ön kısmı satılıyordur belki ordan alabilirsin ama benim kasam olsa umrumda olmazdı 😂

krammer

80+ Bronze
Dark diamond pro mesh modelini kullanıyorum. Teknobiyotikte eskiden kasanın ön paneli 100 lira olarak satılıyordu. Mesh olmayan modeline uygundu. Şuan var mıdır fiyatı nedir bilmiyorum. Ve kasanın ön panelini çıkarabilirsiniz(belki bilmiyorsunuz diye söyledim) çıkartarak daha farklı bir çözüm arayabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mete gültekin çevik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam macun la olacak işe benzemiyor zaten
Webde ön kısmı satılıyordur belki ordan alabilirsin ama benim kasam olsa umrumda olmazdı 😂
hocam Allah razı olsun diğer formlarda kimse cevap vermedi sen adamsın. Doğru söylüyorsun aslında bu LGS felan iyice kafayı yedik 😆😆😆
ön kısım satılıyordı eskiden şimdi bulamadım. yardımınız için sağolun.
Dark diamond pro mesh modelini kullanıyorum. Teknobiyotikte eskiden kasanın ön paneli 100 lira olarak satılıyordu. Mesh olmayan modeline uygundu. Şuan var mıdır fiyatı nedir bilmiyorum. Ve kasanın ön panelini çıkarabilirsiniz(belki bilmiyorsunuz diye söyledim) çıkartarak daha farklı bir çözüm arayabilirsin.
kasanın önünü çıkardım ama pek bir şey yapılacak gibi durmuyor. yada farklı çözüm önerileriniz varsa nelerdir ? yandan bakıldığında yok gibi görünüyor. özellikle oda ışığında zaten belli bile olmuyor.

krammer

80+ Bronze
Maalesef aklıma bir şey gelmedi ama umarım takıntıyı giderecek bir çözüm bulursun

PROZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Hazer Enes Bozkurt
Pasta cila işi çözer.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mete gültekin çevik
  • Beğen
Reaksiyonlar: PROZ

krammer

80+ Bronze
biraz daha açıklarmısın konuyu knk.pasta cila ne yaparak düzelteceğini
Mesaj otomatik birleştirildi:

hmm anladım

sizce doğru bir yöntem midir? :D
Kendim sanayiciyim babadan kalma yıllardır. Arabaların solan far camlarını veya çizilen far camlarına pasta sürerek temizliyoruz ve baya başarılı bir yöntem. Cilaya gerek yok sadece çok az bir pasta ve bir tutam pamuk parçası yeterli olacaktır (far için öyle yapıyoruz)

• Beğen
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
mete gültekin çevik
Kendim sanayiciyim babadan kalma yıllardır. Arabaların solan far camlarını veya çizilen far camlarına pasta sürerek temizliyoruz ve baya başarılı bir yöntem. Cilaya gerek yok sadece çok az bir pasta ve bir tutam pamuk parçası yeterli olacaktır (far için öyle yapıyoruz)
anladım efendim benimde aklıma o geldi fakat bildiğiniz gibi kasanın önü kristal kesimler var ona zarar verirmi diye düşünmedim değil. denemek istiyorum fakat bide işin - yanı var.

https://www.hepsiburada.com/autokit...li-300-gr-p-OTFALFA1232?magaza=EMSAYAPIMARKET bu ürün uygun mudur bir tutam sürsem ve pamukla temizlesem etkili olurmu sizce

krammer

80+ Bronze
anladım efendim benimde aklıma o geldi fakat bildiğiniz gibi kasanın önü kristal kesimler var ona zarar verirmi diye düşünmedim değil. denemek istiyorum fakat bide işin - yanı var.

https://www.hepsiburada.com/autokit...li-300-gr-p-OTFALFA1232?magaza=EMSAYAPIMARKET bu ürün uygun mudur bir tutam sürsem ve pamukla temizlesem etkili olurmu sizce
Olur iş görür bu ürün ama sanayi yakınsa herhangi bir kaportacıya gitsen de sana boş bir kutunun dibinde kalanı verirler kargo falan uğraşmak istemiyorsanız. O kristal kesimler kısmına gelirsek problem olacağını sanmıyorum ama yinede kesin bir şey demek istemiyorum. Senin durumda olsam çekinmez sürerdim :)

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,085
Üyeler
166,879
Son üye
Altine
Top Bottom