dark dönüşdürücü sorunu

sami şahin

Cezalı
80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
2,440
arkadaşlar bir leptop um var ve bir tane de eski monitör var eski monitörümü 2.ekran olarak kullanbilmek için bir tane dönüşdürücü aldım likini bırakıyorum
kabloya dönüşdürücüyu takıyorum temazsızlık yok monitöre gücü veriyorum no sinyal yazıyor bilgisayara takıyorum dönüidürüyü siyah ekrada kalıyor hiçbirşey olmuyor ama yansıtma özelliğini açıyorum pc görüyor ama ben görüntü göremiyorum nağapamam lazım

hiç kimse mi cevap vermez ya

Ya görmediler yada bilgileri yok konuyu yükselt

arkadaşlar bir leptop um var ve bir tane de eski monitör var eski monitörümü 2.ekran olarak kullanbilmek için bir tane dönüşdürücü aldım likini bırakıyorum
kabloya dönüşdürücüyu takıyorum temazsızlık yok monitöre gücü veriyorum no sinyal yazıyor bilgisayara takıyorum dönüidürüyü siyah ekrada kalıyor hiçbirşey olmuyor ama yansıtma özelliğini açıyorum pc görüyor ama ben görüntü göremiyorum nağapamam lazım
iade et

HDMI Erkek - DVI Dişi yazıyor bi bana mı tuhaf geldi (hocam bilgim yok olsa yardım ederdim​

Köşede duruyor çözemedim 50tl gitti bir daha 50 100tl vermek istemedim açıkçası
Post automatically merged:

HDMI Erkek - DVI Dişi yazıyor bi bana mı tuhaf geldi (hocam bilgim yok olsa yardım ederdim​

Öyle yazıyor dönüştürü olarak bu bana uyuyordu daha ucuzları vardı ama ben kaliteli olsun dedim sonuç bu
Post automatically merged:

Ben birdaha dark markasının hiç bir şey ini almam açıkçası

Masaüstüne sağ tıkla görüntü ayarlarına gir en altta algila diye bi ibare olur ona tıkla ona rağmen açılmazsa 1 sorun var demektir

Masaüstüne sağ tıkla görüntü ayarlarına gir en altta algila diye bi ibare olur ona tıkla ona rağmen açılmazsa 1 sorun var demektir
Şuan saat geç oldu yarın deneyip sonuçları atarım teşekkürler yardımcı olduğunuz için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,167
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri