Yavaşlattığında yavaşlıyor mu2 gün önce sistemim gamegarajdan geldi kasanın fanları yavaş dönüyor nasıl hızlandırırım kumandadaki speed tuşuna basıyorum bir şey olmuyor hiç hava üflemiyor fanlar o kadar yavaş
hayır.Yavaşlattığında yavaşlıyor mu
fanlarda ya da kasa kumanda arasında algısızlık olabilir ara sor bi game garajıhayır.
Bu arada speed tuşu ışık modlarının hızını ayarlıyor fan hızını değil.2 gün önce sistemim gamegarajdan geldi kasanın fanları yavaş dönüyor nasıl hızlandırırım kumandadaki speed tuşuna basıyorum bir şey olmuyor hiç hava üflemiyor fanlar o kadar yavaş
Hyr egzoz fandan atılıyor sıcak hava, bir oyuna girip ayarları fulle sonra öndeki fanların oraya elini koy ora soğuk egzoz fan sıcak hava üflüyorsa hava sirkülasyonu doğru bir şekilde işliyordur.FAN yazan tuşa basın. 2 mod var zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir de ön taraftakiler havayı çekiyor.
Yok bende baya sıkı, kasanın arkasını açtım kablolamayı iyi yapmışlar.Kanka bir de anakarta giden kablolara baksana gevşek mi?
Olm belki konu sahibininki gevşek.Yok bende baya sıkı, kasanın arkasını açtım kablolamayı iyi yapmışlar.
He tm.Olm belki konu sahibininki gevşek.