Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥Dark Freezer X123 Kule tipi soğutucu 481TL🔥

Bealzebub

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Rafet Aydın
Arkadaşlar performansı gördüğüm kadarıyla 1-1.5k'lık soğutuculara yakın. Yani neden bunu almayalım da bin lira daha fazlaya thermalright alalım diyenlere tahminimce bir yıldan uzun vadede cevabını verecektir. Benim gibi kısa vadeli günü kurtarmak için bütçesi sıkıntılı olanlara f/p oranı iyi gibi. Umarım uzun ömürlü olur da beni utandırır ama sanmıyorum.

ymree13

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
44
İsim
Yunus Emre
Beyler masaüstü yok alayım mi yine de. Ileride alirsam kullanirim belki diyereketen

Bünyamina

80+ Platinum
Beyler masaüstü yok alayım mi yine de. Ileride alirsam kullanirim belki diyereketen
Neden olmasın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar performansı gördüğüm kadarıyla 1-1.5k'lık soğutuculara yakın. Yani neden bunu almayalım da bin lira daha fazlaya thermalright alalım diyenlere tahminimce bir yıldan uzun vadede cevabını verecektir. Benim gibi kısa vadeli günü kurtarmak için bütçesi sıkıntılı olanlara f/p oranı iyi gibi. Umarım uzun ömürlü olur da beni utandırır ama sanmıyorum.
Uzun vadede de iyi sonuçlar alacağını düşünüyorum.

Son düzenleme:

wlaughs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Who Laughs
beyler kapali kutu yanimda suan icinden cikan macun bi tik dandik sadece keske biri montaji guzel bi sekilde anlatsa cok iyi olurdu

Bünyamina

80+ Platinum
beyler kapali kutu yanimda suan icinden cikan macun bi tik dandik sadece keske biri montaji guzel bi sekilde anlatsa cok iyi olurdu
Dandik değil o kadar. İşini görür. Ekstra macun almak f/p olmaktan çıkarır.

Bünyamina

80+ Platinum

Burak_K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Burak Kaygusuz
Arkadaşlar 11. nesil intel işlemcime takabilir miyim

Xcartima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Mehmet Kemal Namuslu
arkadaşlar yeni sistem diziyorum ryzen 5 7500f için şu soğutucunun indirime girerse diye bekliyorum. Bekleyimmi yoksa bu fan işimi görür mü?

Bünyamina

80+ Platinum
arkadaşlar yeni sistem diziyorum ryzen 5 7500f için şu soğutucunun indirime girerse diye bekliyorum. Bekleyimmi yoksa bu fan işimi görür mü?
İşini görmesi yeterliyse evet x123 al geç.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar 11. nesil intel işlemcime takabilir miyim
Evet takabilirsin.

Son düzenleme:

münşi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
Mehmet YILMAZ
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar, İşlemci, Ekran Kartı
Bunu al derim kasa camından görünecek kısım daha estetik. fiyat düşer mi 1200 falan sanmam.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,321
İsim
Selim
Top Bottom