- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,797
NieR:Automata oynayabilmek için nerde parça var satıyorum, arkadaş olmayınca zevksizyok kalsın zevk vermiyor artık oyun
NieR:Automata oynayabilmek için nerde parça var satıyorum, arkadaş olmayınca zevksizyok kalsın zevk vermiyor artık oyun
@Bünyamina çok fark olmaz diyor ama prismden daha iyiBunu alsam benim wraith prism'den daha iyi soğutur mu acaba? Gerçi 7500f işlemcim var, wraith prsim ile boşta 50-55, oyunda 65-70 civarı alıyorum ama fiyatı makul geldi gözüme bir yandan da.
Teşekkürler, bizim yadigarla devam o zaman@Bünyamina çok fark olmaz diyor ama prismden daha iyi
Daha iyi soğutur. 5 derece bile serin olsa işlemci daha iyi boostlar kendini rahat çalışır.Bunu alsam benim wraith prism'den daha iyi soğutur mu acaba? Gerçi 7500f işlemcim var, wraith prsim ile boşta 50-55, oyunda 65-70 civarı alıyorum ama fiyatı makul geldi gözüme bir yandan da.
kupon falan denk getirirsen 2 dürüm parasıTeşekkürler, bizim yadigarla devam o zaman![]()
Bende duosu var o soğutuyucu takmak her yiğidin harcı değil gerçekten zorAbdullah abim özel indirim ayarlarttırmış.
Valla sorabilirsen sevinirm, 80 değilde benim oda küçük içeris cayır cayır yanıyo klima var genede sıcak o yüzden problem yaratıyo hem kasa yanıyo hem ben odada vantilatör olmasına rağmen yetmiyoarkadaşta 5600 le x123 var ona sorayım değerleri istersen bende kullandım bunu kısa bir dönem 13400f ile 65 70 arasıydı sıcaklıklar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
80 lere dayanmadığı sürece sorun olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
kaça geliyor sana bu
bakımını yapıyorum 3-4 ayda bir temizlik 6 ayda bir macun yenileme, macun yenileme zamanıda geldi şimdi 1000 tl lik felan bi işlemci sogutucusumu alsam dedim kararsız kaldım, hız sınırını açtığımda 78 derecelere çıkıyo ve şey dikkatimi çekti stabil olmuyor bilgisayar bazı oyunlarda işlemci bazlı online ağırlıklı olanlarda 80 lere ulaşıyo ghz kısmıyor ama anlık donmalar yaşatıyoTermalright soğutucuları aradığı sıcaklıkta tutar. Aslında çok ısınmaması gerekiyor. 3.5ghz sabit 70 çok bu arada. Bakımsız mı? Bakımsızsa çok ses çıkarır fan. Telden foto ekleyeceğim bunlar çıkmıştı benim fandan. İnan artık o kadar sessiz ki ben bile şaşırdım bu kadar etki edeceğine. MX-6 termal macun kullanmıştım. 1 seneye yaklaştı hala sessiz.
Soğutucudaki ızgaralarının tasarımından dolayı arlarında toz birikince kalıyor öyle. Fan dönüyor ama soğutmuyor. Dediğim gibi bakımı yapıp hız sınırını kaldırın.
Almayan olursa talibim. İhtiyacı olana gitsin.Alıntıyı görüntüle
200 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50'den veririm dostlar işiniz görülsün.
Acaba oyunlarla alaka bir durum olabilir mi? Mesela rust ise bu oyun normal diyebilirim. Oyun bozuk. Yine de için rahat edecekse alabilirsin soğutucu. Neden olmasın.bakımını yapıyorum 3-4 ayda bir temizlik 6 ayda bir macun yenileme, macun yenileme zamanıda geldi şimdi 1000 tl lik felan bi işlemci sogutucusumu alsam dedim kararsız kaldım, hız sınırını açtığımda 78 derecelere çıkıyo ve şey dikkatimi çekti stabil olmuyor bilgisayar bazı oyunlarda işlemci bazlı online ağırlıklı olanlarda 80 lere ulaşıyo ghz kısmıyor ama anlık donmalar yaşatıyo
Hayır devam ediyor da zaten 549TL idi.İndirim bitti mi ben de 500 küsur
2. fanı takmak istesek ne yapabiliriz acabaVar mı çözümü olan
Temuda braket görmüştüm satılıyor buna uyuyormu bilmem