fruko.gzz
80+ Silver
5 saniyemi aldı takmak kankam nasıl girmiyor kendine doğru çek öyle aşağı bastırO kadar zorladım ki girmiyor
5 saniyemi aldı takmak kankam nasıl girmiyor kendine doğru çek öyle aşağı bastırO kadar zorladım ki girmiyor
Başka yapacağın bir şey yok tek yapman gereken cengelleri oturtmak. Önce soğutucuyu oturtup bir tarafın cengelini tak, sonrasında diğer tarafını cengeline biraz fazla güç uygulamn gerekecek yoksa oturtamazsin. Yapabiliyorsun o monte ettiğin anakartin parçalarını biraz gevşek bırakarak yukarda kalmasını sağla centiklerin öyle dene.O kadar zorladım ki girmiyor
bozulmus o çöpe atAlıntıyı görüntüle
Bunun üstüne başka takılması gereken bir şey var mı? oturmuyor x123
İmmmmkansiz oturmuyor çok uzak kalıyor centige 2 3 cm. Anormallik var bunda.Başka yapacağın bir şey yok tek yapman gereken cengelleri oturtmak. Önce soğutucuyu oturtup bir tarafın cengelini tak, sonrasında diğer tarafını cengeline biraz fazla güç uygulamn gerekecek yoksa oturtamazsin. Yapabiliyorsun o monte ettiğin anakartin parçalarını biraz gevşek bırakarak yukarda kalmasını sağla centiklerin öyle dene.
2cm çekmem gerekiyor asla yetismiyor5 saniyemi aldı takmak kankam nasıl girmiyor kendine doğru çek öyle aşağı bastır
zor hocam biliyorum ben de baya uğraştım ama yöntem bu şekilde. İlk çentiği oturtab,ld,niz mi ?İmmmmkansiz oturmuyor çok uzak kalıyor centige 2 3 cm. Anormallik var bunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2cm çekmem gerekiyor asla yetismiyor
Centigi yakınlaştırır fotoğraf atar misinİmmmmkansiz oturmuyor çok uzak kalıyor centige 2 3 cm. Anormallik var bunda.
Ailenden birine mümkünse varsa abine yoksa babana yaptır. Çekinmeden bastıracağı için oturur yuvaya.İmmmmkansiz oturmuyor çok uzak kalıyor centige 2 3 cm. Anormallik var bunda.
Ailenden birine mümkünse varsa abine yoksa babana yaptır. Çekinmeden bastıracağı için oturur yuvaya.
Bir sürü arkadaş bu şekilde durum yaşıyordu. Eninde sonunda takılıyor.
Centigi yakınlaştırır fotoğraf atar misin
İlk çentik rahattı zaten 2. hiçbir şekilde yetismiyordu. Viyana kapıları gibi zorladım taktım. Sistemi çalıştırdım da monitöre görüntü alamadım düzgün monitör alınca bakarım artık.zor hocam biliyorum ben de baya uğraştım ama yöntem bu şekilde. İlk çentiği oturtab,ld,niz mi ?
reis çentiklerden önce yukarıda olanı oturtucaksın küçük olanı o oturduktan sonra soğutucuyu düzleştiriceksin ondan sonra diğer taraftaki büyük çentiğin büyük kulağını aşağıya bastırıcaksın bak soğutucuyu eğmeye çalışmana gerek yok zaten büyük çentik kısmı anakarta monte aparata yapışıyor sadece aşağıya iticeksin o kadar.İlk çentik rahattı zaten 2. hiçbir şekilde yetismiyordu. Viyana kapıları gibi zorladım taktım. Sistemi çalıştırdım da monitöre görüntü alamadım düzgün monitör alınca bakarım artık.
Valla taktım hocam tekrar. Soğutucu üzerindekini temizleyip az bişe ekleyip taktım.reis çentiklerden önce yukarıda olanı oturtucaksın küçük olanı o oturduktan sonra soğutucuyu düzleştiriceksin ondan sonra diğer taraftaki büyük çentiğin büyük kulağını aşağıya bastırıcaksın bak soğutucuyu eğmeye çalışmana gerek yok zaten büyük çentik kısmı anakarta monte aparata yapışıyor sadece aşağıya iticeksin o kadar.
termal macunu tekrar sürmen gerek bu arada soğutucuyu bi kez kaldırdın mı haberin olsun havayla temas etmemeli.
ha iyi eklediysen termal macunu sorun yok.Valla taktım hocam tekrar. Soğutucu üzerindekini temizleyip az bişe ekleyip taktım.
Hocam sıcaklık testi yapabileceğim program var mıdır soğutucuyu test etmek istiyorum. Bir de o macun fazla mı geldi az mı geldi anlamadım.ha iyi eklediysen termal macunu sorun yok.