Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Dark Freezer X123 Kule tipi soğutucu 481TL🔥

Vesselam

80+ Bronze
O kadar zorladım ki girmiyor
Başka yapacağın bir şey yok tek yapman gereken cengelleri oturtmak. Önce soğutucuyu oturtup bir tarafın cengelini tak, sonrasında diğer tarafını cengeline biraz fazla güç uygulamn gerekecek yoksa oturtamazsin. Yapabiliyorsun o monte ettiğin anakartin parçalarını biraz gevşek bırakarak yukarda kalmasını sağla centiklerin öyle dene.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
Selim
Başka yapacağın bir şey yok tek yapman gereken cengelleri oturtmak. Önce soğutucuyu oturtup bir tarafın cengelini tak, sonrasında diğer tarafını cengeline biraz fazla güç uygulamn gerekecek yoksa oturtamazsin. Yapabiliyorsun o monte ettiğin anakartin parçalarını biraz gevşek bırakarak yukarda kalmasını sağla centiklerin öyle dene.
İmmmmkansiz oturmuyor çok uzak kalıyor centige 2 3 cm. Anormallik var bunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 saniyemi aldı takmak kankam nasıl girmiyor kendine doğru çek öyle aşağı bastır
2cm çekmem gerekiyor asla yetismiyor

Bünyamina

80+ Platinum
İmmmmkansiz oturmuyor çok uzak kalıyor centige 2 3 cm. Anormallik var bunda.

2cm çekmem gerekiyor asla yetismiyor
Ailenden birine mümkünse varsa abine yoksa babana yaptır. Çekinmeden bastıracağı için oturur yuvaya.
Bir sürü arkadaş bu şekilde durum yaşıyordu. Eninde sonunda takılıyor.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
Selim
Ailenden birine mümkünse varsa abine yoksa babana yaptır. Çekinmeden bastıracağı için oturur yuvaya.
Bir sürü arkadaş bu şekilde durum yaşıyordu. Eninde sonunda takılıyor.
Centigi yakınlaştırır fotoğraf atar misin
zor hocam biliyorum ben de baya uğraştım ama yöntem bu şekilde. İlk çentiği oturtab,ld,niz mi ?
İlk çentik rahattı zaten 2. hiçbir şekilde yetismiyordu. Viyana kapıları gibi zorladım taktım. Sistemi çalıştırdım da monitöre görüntü alamadım düzgün monitör alınca bakarım artık.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
772
İsim
Ahmet
Reis takarken üst tarafı önce takın alt tarafı takmadan önce de alt tarafın fan takılacak yerin vidalarını gevşetin yukarıya çapraz şekilde bu şekilde gevşetme şansınız olacak sonrasında fanı biraz zorlama ile tırnak oturacaktıktır ardından tornavida ile vidalarını anakarta geri sıkın yanlşız sağdaki biraz çapraz kalıyor onu yalama yapmadan dikkatli şekilde sıkın bu şekilde oturtabilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ulaş dursun
İlk çentik rahattı zaten 2. hiçbir şekilde yetismiyordu. Viyana kapıları gibi zorladım taktım. Sistemi çalıştırdım da monitöre görüntü alamadım düzgün monitör alınca bakarım artık.
reis çentiklerden önce yukarıda olanı oturtucaksın küçük olanı o oturduktan sonra soğutucuyu düzleştiriceksin ondan sonra diğer taraftaki büyük çentiğin büyük kulağını aşağıya bastırıcaksın bak soğutucuyu eğmeye çalışmana gerek yok zaten büyük çentik kısmı anakarta monte aparata yapışıyor sadece aşağıya iticeksin o kadar.

termal macunu tekrar sürmen gerek bu arada soğutucuyu bi kez kaldırdın mı haberin olsun havayla temas etmemeli.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
Selim
reis çentiklerden önce yukarıda olanı oturtucaksın küçük olanı o oturduktan sonra soğutucuyu düzleştiriceksin ondan sonra diğer taraftaki büyük çentiğin büyük kulağını aşağıya bastırıcaksın bak soğutucuyu eğmeye çalışmana gerek yok zaten büyük çentik kısmı anakarta monte aparata yapışıyor sadece aşağıya iticeksin o kadar.

termal macunu tekrar sürmen gerek bu arada soğutucuyu bi kez kaldırdın mı haberin olsun havayla temas etmemeli.
Valla taktım hocam tekrar. Soğutucu üzerindekini temizleyip az bişe ekleyip taktım.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,320
İsim
Selim
Son düzenleme:
Top Bottom