Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Dark Freezer X123 Kule tipi soğutucu 481TL🔥

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yiğit
Değişmiyor evet sabit yanmakta. Çok da sırıtmaz. Kırmızı sabit değilse onları da rgb yaparsın uyumlu olur ne güzel.
kasamın fanları ARGB onda sıkıntı yok ama sürekli full rgb modunda yanmasını sevmiyorum :) neyse o dert değil pek. fanın yanında gelen macunun marka modeli nedir hocam? sormuştum ama görmediniz galiba :)

Bünyamina

80+ Platinum
kasamın fanları ARGB onda sıkıntı yok ama sürekli full rgb modunda yanmasını sevmiyorum :) neyse o dert değil pek. fanın yanında gelen macunun marka modeli nedir hocam? sormuştum ama görmediniz galiba :)
Çok kaliteli bir ürün değil fakat macun iş görür. Hutixi markası. Soft pak da sanırım kağıtta olanı.
Bu videoda ilgili bölümde sürüyor arkadaş. Biraz araştırırsan kullanıcıların aldığı değerleri felan da bulursun da yani çok detaya girmeye gerek yok.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yiğit
Çok kaliteli bir ürün değil fakat macun iş görür. Hutixi markası. Soft pak da sanırım kağıtta olanı.
Bu videoda ilgili bölümde sürüyor arkadaş. Biraz araştırırsan kullanıcıların aldığı değerleri felan da bulursun da yani çok detaya girmeye gerek yok.
tamamdır hocam teşekkürler

Heliosis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Barış
Yıllardır aynı tipte soğutucu söküp takmış birisini olarak konuşuyorum. Önce mutlaka ekran kartını sökün, üst tarafın tırnağını oturttuktan sonra, alt tarafı oturtmak için pense yada karga burnu ile tutup aşağı doğru bastırarak rahatça takıp çıkarabilirsiniz. Tecrübe ile sabittir.

Bünyamina

80+ Platinum
Yıllardır aynı tipte soğutucu söküp takmış birisini olarak konuşuyorum. Önce mutlaka ekran kartını sökün, üst tarafın tırnağını oturttuktan sonra, alt tarafı oturtmak için pense yada karga burnu ile tutup aşağı doğru bastırarak rahatça takıp çıkarabilirsiniz. Tecrübe ile sabittir.
Güzel detaya değinmişsin.

arnold34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Atakan
Hepsiburada da satıcıya sormuştum rgb ışıkları kapatabilirmiyiz diye kapatabilirsiniz diye cevap vermiş kapatmak mümkün mü acaba

Bünyamina

80+ Platinum
Hepsiburada da satıcıya sormuştum rgb ışıkları kapatabilirmiyiz diye kapatabilirsiniz diye cevap vermiş kapatmak mümkün mü acaba
İçindeki ledleri sökebilirsen fanı parçalayıp neden olmasın ?
F-RGB olduğu için pc den tuştan düğmeden kontrol edemezsin. Sabit rengarenk yanmakta.

Şöyle oluyor Biosda pwm yerine DC seçince ledler kapanıyor bende fan dönmeye devam ediyor ama hız olayı nasıl olur bilmiyorum az önce montaj yaptım. Birazdan görsel yükleyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1.jpg
2.jpg
3.jpg

Kasam n2 Maksimum 155mm yükseklik destekliyor tam oldu ama Ramler soğutuculu corsair ucu ucuna geldi hatta temas var diyebilirim. Eski soğutucu ''DARK X90'' yanında oyuncak gibi kaldı. Bu x123 baya büyük takarken ilk üstteki mandalı taktım sonra alttakini oturtmak kolay oldu.

Son düzenleme:

Bünyamina

80+ Platinum
Ne güzel.

RidenLive

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Berat
Şöyle oluyor Biosda pwm yerine DC seçince ledler kapanıyor bende fan dönmeye devam ediyor ama hız olayı nasıl olur bilmiyorum az önce montaj yaptım. Birazdan görsel yükleyeceğim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Kasam n2 Maksimum 155mm yükseklik destekliyor tam oldu ama Ramler soğutuculu corsair ucu ucuna geldi hatta temas var diyebilirim eski soğutucu fark x90 dı yanında oyuncak gibi kaldı bu x123 baya büyük takarken ilk üstteki mandalı taktım sonra alttakini oturtmak kolay oldu.
bende montajı yaptım yaparken elimi parçalamışım hissetmeden :D neyse sonra baktım ilk üst kısmı taktım sonra altını zar zor elimle taktım kırılacak diye korktum ama canavar maşallah iyi soğutuyo :)

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Ömer Aslan
Bugun geldi zorda olsa montajladım çentikleri takmak zorladı.R 5 5500 için oyunda 15 derece fark etti.Boştada 10 derece fark oldu

Bünyamina

80+ Platinum
bende montajı yaptım yaparken elimi parçalamışım hissetmeden :D neyse sonra baktım ilk üst kısmı taktım sonra altını zar zor elimle taktım kırılacak diye korktum ama canavar maşallah iyi soğutuyo :)
Bugun geldi zorda olsa montajladım çentikleri takmak zorladı.R 5 5500 için oyunda 15 derece fark etti.Boştada 10 derece fark oldu
Halletmenize sevindim. Güzel fark yaratıyor görüldüğü üzere. :D

Top Bottom