Bünyamina
80+ Platinum
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ciddi misin ne güzel.takmam 10 saniyemi aldı @Bünyamina çok teşekkür ederim
Ciddi misin ne güzel.takmam 10 saniyemi aldı @Bünyamina çok teşekkür ederim
tüm olay açılı koymakta bitiyor üstten 110 - 120 derece açılı düz işlemciye gelecek şekilde yukardaki çentiği takın ardından düzleyin alt taraftaki çentiği aşşağıya baskılayın bu kadarCiddi misin ne güzel.
Gerçekten böyle takanları görünce umudum artıyor.tüm olay açılı koymakta bitiyor üstten 110 - 120 derece açılı düz işlemciye gelecek şekilde yukardaki çentiği takın ardından düzleyin alt taraftaki çentiği aşşağıya baskılayın bu kadar
Kanka bu niye braketlerw takılmıyor klipsler kısa geliyor ne yapıcamGerçekten böyle takanları görünce umudum artıyor.
Knk uzunluk yetmiyor zaten o klipslerin girmiyor braketeİşte burada değindiğimiz durum bu. Bastıracaksın var gücünle. Merak etme kırmazsın. Sert davran. Elini korkak alıştırma.
İşte burada değindiğimiz durum bu. Bastıracaksın var gücünle. Merak etme kırmazsın. Sert davran. Elini korkak alıştırma.
Umarım istediğin gibi olur bakalım.daha kargoya verilmemiş bekliyorum. 1.5 yıldır macunda sürmemiştim gelsede macunlayıp bi denesek n2 kasaya inşallah olur. Sitede son desteklediği yükseklikle aynı boyda sorunsuz olur inş.
hocam elimde i312100f var şuan olursa ilerde i512400f işlemciye geçme planım var ama çok düşük ihtimal bu fan bir daha indirime girermi beklesem ileride işlemciyi yükselttiğimdemi alayım yoksa şimdiden alayımmı ne dersiniz? birde ben termal macun alacaktım ama hala alamadım kararsız kaldım o yüzden işlemciyi değiştirirken termal macunda lazım olacak mecbur hemde değiştirmesem bile işlemcinin macunun yenileme vakti geldiGüzel fırsat gelmiş. İhtiyacı olan kaçırmasın. Duyanlara duymayanlara duyurulur.
Stok bitse bile dark bu fanı üretmeye devam ettikçe hepsiburadanın alacağına eminim. 3. keredir böyle geliyor. Bu fiyata rakipsiz çok satan bir ürün.
Takılmadı klipsleri takmaya çalıştım fan yukarıya kalktı birşeyi kırdımmı onu bile bilmiyorum halledemedim o fandaki kısım takılmıyor sinir geçirdim bir kısmını içeri takıyorum ses de gelmiyor takılmakla alakalı sert bastırıyorum diğer kısmı takılmıyor ya sabır dedim gittim eskisini taktımTakabildin değil mi ?