Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Dark Freezer X123 Kule tipi soğutucu 481TL🔥

Bünyamina

80+ Platinum
hocam elimde i312100f var şuan olursa ilerde i512400f işlemciye geçme planım var ama çok düşük ihtimal bu fan bir daha indirime girermi beklesem ileride işlemciyi yükselttiğimdemi alayım yoksa şimdiden alayımmı ne dersiniz? birde ben termal macun alacaktım ama hala alamadım kararsız kaldım o yüzden işlemciyi değiştirirken termal macunda lazım olacak mecbur hemde değiştirmesem bile işlemcinin macunun yenileme vakti geldi
Yani macunda almana gerek kalmaz bu fanı alırsan. Girer mi girer tekrar bu fiyata bence.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yiğit
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Erhan Akçay
Takılmadı klipsleri takmaya çalıştım fan yukarıya kalktı birşeyi kırdımmı onu bile bilmiyorum halledemedim o fandaki kısım takılmıyor sinir geçirdim bir kısmını içeri takıyorum ses de gelmiyor takılmakla alakalı sert bastırıyorum diğer kısmı takılmıyor ya sabır dedim gittim eskisini taktım
İlk önce yukarı olan yani anakartın üst tarafını takın aşağı bakan tarfı da aynı anda takmaya çalışmayın öyle olmaz zaten. Mesela üst tarafı taktınız ya ilk önce sonra aşağı ekran kartına bakan bölümün üstünde mandal var klips üstünde onu parmağınızla aşağı güçlü bir şekilde bastırrak takın onda pay var onun için. Mandal tarafı ekran kartına baksın.

Bu işlerde çok tecrübe yoksa you tube tan video seyrederek yapın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ulaş dursun
Takılmadı klipsleri takmaya çalıştım fan yukarıya kalktı birşeyi kırdımmı onu bile bilmiyorum halledemedim o fandaki kısım takılmıyor sinir geçirdim bir kısmını içeri takıyorum ses de gelmiyor takılmakla alakalı sert bastırıyorum diğer kısmı takılmıyor ya sabır dedim gittim eskisini taktım
hocam bak üstteki klipsi oturtuyorsun önce kısa olanı o tamamdır. sonra soğutucuyu düz şekile getiriyorsun işlemci üzerinde diğer tarafa eğmeye çalışma. düz olduktan sonra diğer büyük klipsi aşağıya doğru bastırıcaksın hepsi bu kadar. dediğim gibi fanı diğer tarafa eğip bükme yok o şekilde değil.

Bünyamina

80+ Platinum

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yiğit
Eklediğim resimlerde kağıt paketin içinde macun var.
ha pardon görmemişim onu. peki macunun marka modeli nedir? birde fanı almazsam sadece maun yenilemek için öneriniz varmıdır? f/p olmasını istiyorum

Bünyamina

80+ Platinum
ha pardon görmemişim onu. peki macunun marka modeli nedir? birde fanı almazsam sadece maun yenilemek için öneriniz varmıdır? f/p olmasını istiyorum
Şu ürün 95tl ydi o zaman 1-2 kere sürmelik mantıklıydı da şu an fiyatı artmış biraz.
MX-4 felan alırsın olmadı. 4gr olması güzel.

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yiğit

Bünyamina

80+ Platinum

xTalhax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Talha
hocam bak üstteki klipsi oturtuyorsun önce kısa olanı o tamamdır. sonra soğutucuyu düz şekile getiriyorsun işlemci üzerinde diğer tarafa eğmeye çalışma. düz olduktan sonra diğer büyük klipsi aşağıya doğru bastırıcaksın hepsi bu kadar. dediğim gibi fanı diğer tarafa eğip bükme yok o şekilde değil.
Hocam ben düz şekilde normal nasıl koymam gerektiyse öyle koydum braketleride takmıştım zaten onlara geçirmeye calışıyorum bastırıyorum ama olmuyor benim 1 tanesi zaten takma mekanizması çalışmıyor biri farklı biri farklı önce ben bastırıp takılabileni takmaya çalıştım olmadı dedim diğerini deneyeyim ikiside kısa kalıyor klips oturmuyor santimi yetmiyor aşşagıda eğilmiyor boyu felan alakasi yok bildigin videolara baktım adamlar şak diyr oturtuyor ben bakıyorum benim braket allaha emanet klips oraya yetişemiyor sizin dediğiniz üstteki klips derken neyi kastettiniz anlamadım bir de düz şekil derken ben baştan beri nasıl olması gerekiyorsa fanı öyle koydum pc de zarar oluşmuşmudur onu bile bilmiyorum

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Yiğit
mx-6 4gr için 300tl çok. mx-4 200tl civarında f/p diyebiliriz.
tamamdır teşekkürler hocam birde bu fanın ledleri frgb miş. eğerki alırsam kasamın içinde biraz sırıtacak gibi düşünüyorum :D ben fanlarıtek renkte kırmızı kullanıyorum genellikle

Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
ulaş dursun
Hocam ben düz şekilde normal nasıl koymam gerektiyse öyle koydum braketleride takmıştım zaten onlara geçirmeye calışıyorum bastırıyorum ama olmuyor benim 1 tanesi zaten takma mekanizması çalışmıyor biri farklı biri farklı önce ben bastırıp takılabileni takmaya çalıştım olmadı dedim diğerini deneyeyim ikiside kısa kalıyor klips oturmuyor santimi yetmiyor aşşagıda eğilmiyor boyu felan alakasi yok bildigin videolara baktım adamlar şak diyr oturtuyor ben bakıyorum benim braket allaha emanet klips oraya yetişemiyor sizin dediğiniz üstteki klips derken neyi kastettiniz anlamadım bir de düz şekil derken ben baştan beri nasıl olması gerekiyorsa fanı öyle koydum pc de zarar oluşmuşmudur onu bile bilmiyorum
hocam kısa olan hareket etmeyen klipsi önce geçiriyorsun sonra fanı düzleştiriyosun işlemci üzerinde oturtuyorsun yani. sonra büyük olan klipsi aşağıya bastırıyorsun aşağıya bastırman lazım yana değil. oda tık edicek zaten. fanı eğip bükmek yok dediğim gibi fan düz olucak
Mesaj otomatik birleştirildi:

önce klipsi geçir kısa olanı fanı sonra oturt ilk oturtma direkt.

Bünyamina

80+ Platinum
tamamdır teşekkürler hocam birde bu fanın ledleri frgb miş. eğerki alırsam kasamın içinde biraz sırıtacak gibi düşünüyorum :D ben fanlarıtek renkte kırmızı kullanıyorum genellikle
Değişmiyor evet sabit yanmakta. Çok da sırıtmaz. Kırmızı sabit değilse onları da rgb yaparsın uyumlu olur ne güzel.

Top Bottom