Sorunlu olduğu için olabilir mi? Alana sabırlar diliyorum.bu butcede pek fazla yok
Sorunlu olduğu için olabilir mi? Alana sabırlar diliyorum.bu butcede pek fazla yok
varsa hocam bu butcede onerın ona yonelelımSorunlu olduğu için olabilir mi?
Hayır zannetmiyorum. Yerli uyguna bir şekilde ürettikleri içindir.Sorunlu olduğu için olabilir mi?
Yoktur heralde.Bundan iyi soğutucu indirimi olur mu ( bu fiyatlara düşmesine gerek yok indirim orani olarak)
Beyaz sistem kuruyordum fanını Rampage Glare F50 ile değiştirdim mis gibi beyaz soğutucu yaptımGüzel fırsat gelmiş. İhtiyacı olan kaçırmasın. Duyanlara duymayanlara duyurulur.
Stok bitse bile dark bu fanı üretmeye devam ettikçe hepsiburadanın alacağına eminim. 3. keredir böyle geliyor. Bu fiyata rakipsiz çok satan bir ürün.
Uyumlu oldu demek sevindim. Güle güle kullan reis. Bunu not edeyim. Siyahı da uyar zaten.Beyaz sistem kuruyordum fanını Rampage Glare F50 ile değiştirdim mis gibi beyaz soğutucu yaptım
Uyumlu oldu demek sevindim. Güle güle kullan reis. Bunu not edeyim. Siyahı da uyar zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@fruko.gzz x123 e beyaz Rampage Glare F50 fanını takarsan tam istediğin bir kule tipi fan elde edebilirsin diye düşünüyorum. Murat hocam sağolsun taktığını gayet güzel olduğunu belirtmiş.
Bakayım nasılmisBeyaz sistem kuruyordum fanını Rampage Glare F50 ile değiştirdim mis gibi beyaz soğutucu yaptım
Uyumlu oldu demek sevindim. Güle güle kullan reis. Bunu not edeyim. Siyahı da uyar zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@fruko.gzz x123 e beyaz Rampage Glare F50 fanını takarsan tam istediğin bir kule tipi fan elde edebilirsin diye düşünüyorum. Murat hocam sağolsun taktığını gayet güzel olduğunu belirtmiş.
Olmuş harbiden.
Resimini eklemiştim kağıdın içinde termal macun var. Elinizde daha kaliteli macun varsa kullanabilirsiniz.Macun çıkıyormu bundan
Nette bir kaç video var nasıl takılacağı hakkında. Yani burada da çok anlatıldı. Yeni bir icad yapılmıyor. Üstüne koyup klipsi bastırmaktan başka bir şey yok. Bu kadar gözünüzde büyütmeyin. Bastırıyorsunuz olmuyor girmiyor diyorsanız ailenizden bastırmaya çekinmeyen birisi 2dk da halleder.keske birisi güzel bir sekilde montajını gösterse herkes faydalanırdı