hepsiburada'dan alıcam kupon olduğu için orda biraz pahalı gibi800e x127 almayı göze alıyorsan 900e Thermalright Assassin X 120 Refined SE Siyah İşlemci Soğutucu alsana
çok fark etmiyor kardom ikisinin arasında ben ucuz diye 123 alırıdm
![]()
Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 Duo DKCCX123DUO İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 749,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
800e x127 almayı göze alıyorsan 900e Thermalright Assassin X 120 Refined SE Siyah İşlemci Soğutucu alsana
Thermalright varken tabii ki alınmaz.
hepsiburada'dan alıcam kupon olduğu için orda biraz pahalı gibi
dark freezer x123 duo mu yoksa attığınız mı hangisini tercih ederdiniz?
x120yi yeniden yapmışlar o yüzden attım ben olsam attığımı tercih ederim daha şık ve iyi duruyor aradaki fiyat farkını kuponla halledersin diye hepsiburadadan attımdark freezer x123 duo mu yoksa attığınız mı hangisini tercih ederdiniz?
peki takmam için aparat çıkıyor mu am4 soket için, sorun yaşar mıyım o konudax120yi yeniden yapmışlar o yüzden attım ben olsam attığımı tercih ederim daha şık ve iyi duruyor aradaki fiyat farkını kuponla halledersin diye hepsiburadadan attım
peki takmam için aparat çıkıyor mu am4 soket için, sorun yaşar mıyım o konuda