boifromasgard
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 92
- İsim
- NBerke Dagdelen
ARGB modelini satın aldım, çok memnunum. Zaten indirimdeydi, ekstra indirim gelmiş.
Hava sirkülasyonu çok iyi, tek eksik toz filtresi.
Şu an Kolaygelsin kargo ile ücretsiz gösteriyor bende, sanırım kargo anlaşması da yapmış Teknobiyotik.
ARGB modeli 1138TL. Anakartınızda ARGB portunuz yoksa reset tuşundan kontrol edebilirsiniz. Farklı marka ARGB fan ile bağlantı yapılamıyor, garip bir bağlantı kablosu var.
www.teknobiyotik.com
FRGB modeli 989TL.
www.teknobiyotik.com
Amazon'da da aynı fiyat, ekstra olarak vade farksız 3 taksit imkanı var. Ben 1250TL'den satın almıştım, orda da düşmüş.
Kasanın inceleme videosu:
Hava sirkülasyonu çok iyi, tek eksik toz filtresi.
Şu an Kolaygelsin kargo ile ücretsiz gösteriyor bende, sanırım kargo anlaşması da yapmış Teknobiyotik.
ARGB modeli 1138TL. Anakartınızda ARGB portunuz yoksa reset tuşundan kontrol edebilirsiniz. Farklı marka ARGB fan ile bağlantı yapılamıyor, garip bir bağlantı kablosu var.

Dark GT PRO 3x12cm ARGB LED Fanlı, Menteşeli Yan ve Full Mesh Ön Panel, Dikey Ekran Kartı Destekli, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGTPRO) | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Dark GT PRO, 3x12cm ARGB Fan, USB3.0...

FRGB modeli 989TL.

Dark GT 3x12cm FRGB LED Fanlı, Full Akrilik Yan ve Mesh Ön Panel, Dikey Ekran Kartı Destekli, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGT) | Teknobiyotik
Dark GT PRO, 3x12cm ARGB Fan, USB3.0, Mesh Ön Panel, Menteşeli T-Glass ATX Oyuncu Kasası !Kompakt Tasarımı, Menteşeli T-Glass Cam Yan Paneli, Hacimli Yapısı ile Herkesin Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GT PRO !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek performans kasası Dark GT PRO...

Amazon'da da aynı fiyat, ekstra olarak vade farksız 3 taksit imkanı var. Ben 1250TL'den satın almıştım, orda da düşmüş.
Kasanın inceleme videosu: