Neler Yeni

🔥İndirim Dark GT Pro 1138TL, FRGB modeli 989TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
NBerke Dagdelen
ARGB modelini satın aldım, çok memnunum. Zaten indirimdeydi, ekstra indirim gelmiş.
Hava sirkülasyonu çok iyi, tek eksik toz filtresi.
Şu an Kolaygelsin kargo ile ücretsiz gösteriyor bende, sanırım kargo anlaşması da yapmış Teknobiyotik.

ARGB modeli 1138TL. Anakartınızda ARGB portunuz yoksa reset tuşundan kontrol edebilirsiniz. Farklı marka ARGB fan ile bağlantı yapılamıyor, garip bir bağlantı kablosu var.

FRGB modeli 989TL.

Amazon'da da aynı fiyat, ekstra olarak vade farksız 3 taksit imkanı var. Ben 1250TL'den satın almıştım, orda da düşmüş.

Kasanın inceleme videosu:

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Hasan
mecbur kalmadıysanız dark mark önermem.
bilgisayar kuracaklar işlemciyi ne biliyim ekran kartını falan bir tık düşük alın gerekirse ama adam gibi kasa alın. ileride içindekileri değişirsiniz ama kasayı yine kullanırsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
NBerke Dagdelen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgisayar kuracaklar işlemciyi ne biliyim ekran kartını falan bir tık düşük alın gerekirse ama adam gibi kasa alın. ileride içindekileri değişirsiniz ama kasayı yine kullanırsınız.
20K bütçe dahilinde alınabilir. Kendim kullanıyorum.
20K üstü için tabii ki Dark saçma olur. Ben de kasadan kısılmaması taraftarıyım.
Özellikle ikinci el sistem toplayanlar için iyi bir fırsat.

hayriye

80+ Bronze
Ne saçma yorum kasa güç vermiyor bir şey yapmıyor bu bütçede çok saçma düşünce bence

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,336
İsim
Ali
Yıllar önce falcon kasasını kullandım. Gayet kullanışlı ve efsane bir modeldi. Frisby, Everest kasa almaktan iyidir.

Gerçi Abdullah' ın dediği gibi uzay montajda kullan. Bu parayı farklı parçaları yükseltmede kullan.

hayriye

80+ Bronze
Yıllar önce falcon kasasını kullandım. Gayet kullanışlı ve efsane bir modeldi. Frisby, Everest kasa almaktan iyidir.

Gerçi Abdullah' ın dediği gibi uzay montajda kullan. Bu parayı farklı parçaları yükseltmede kullan.
Ama yok uzay montaj kullanacağına veya bu kasayı alacağına direkt ekran kartı ve işlemci modeli düşüreceksin boşver Gtx 1660 Super ve Ryzen 2600 yerine Ryzen 1200 ve 1050ti al ama kasan Lian Li veya Fractal olsun

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
101
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,134
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
İleride kasa da değiştirilebilir. :peepo1:

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,457
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
FRgb olanı aldım, fiyatına -989Tl- göre iyi, alınır.
IMG-20241002-WA0007.jpg

Top Bottom