Neler Yeni

Dark Guardian Kasa Görsel Şölen

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
@cpt_griever ve @Pykecan Cımbızoğlu isteği üzerine 8 fanlı f/p canavarı Dark Guardian kasamın fotoğraflarını paylaşıyorum. Teknobiyotik bizim kadar reklamını yapmadı bu kasanın 😅 Ama bu fiyata bu görseli ve soğutmayı verebilecek başka kasa var mıdır bilmiyorum. İşlemci soğutucunun renkleri fotoğraflarda çıkmıyor tam ama o da tam bir f/p ürünü. Çin malı snowman m-t6 185 TL'ye aldım tavsiye ederim. Ramtech t6 yazarsanız çıkar. 6 Bakır borulu 2 fanlı Rainbow modeli.

Ayrıca diğer dark guardian kullananları da başlığa bekleriz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
dark guardian mini ile bunun arasındaki farklar nelerdir?

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Boyut farkı ve boyuttan dolayı hdd olsun fan olsun daha az alan var. Ancak arada çok fazla fiyat farkı yok. Mini biraz daha küçük olduğu için hava sirkülasyonu yönünden normali kadar iyi değil. Alan sorunun yoksa normalini al derim. Yoksa benim anakartımda mATX.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Buğra
Kanka ben karşılaştırmalarını yaptım fakat okumak ister misin bilmiyorum. Rehber açman da çok güzel olur dediğin gibi yeni bir ürün :D Onun da altında toplanırız :D
Okurum neden okumayim bilgilendirebilirsin beni.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mini hakkında hiç detaylı araştırma yapmadım; @aber veya @Pykecan Cımbızoğlu belki incelemiştir. Ama teknobiyotik son sisteminde mini modelini kullandı videosunu izleyebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Guardian vs 100r karşılaştırma:Öncelikle birazdan diceklerim kendi incelemem olup tabi ki eleştiriye açıktır. İstediklerinizi yazabilirsiniz. Gönül ister uzun uzun tartışalım. Haydi başlayalım. Öncelikle ben bunu yazarken dolar 6.81tl. Fiyatlarına ve sunduklarına bakacak olursak 100r yi en ucuz itopyada 541tl ye buldum. 100r ön tarafında 2x120mm RGB fan, arkada ise öndekilerden daha alt kalite rgbsiz 120mm egsoz fan ile 52x50x20 boyutunda bir kasa sunuyor. En ucuz guardian ise Teknobiyotikte 471tl. Guardianın boyutları ise 43x51x21cm(Genişliğinin 1cm fazla olması PSU ve kablolama için daha geniş bir alan sunuyor. 1 cm burada az fakat önemli.) öndeki fan sayısı 3 ve arkadaki fan öndekilerle aynı. Dark bu konuda ucuzluğu, gönderdiği fazladan bir fan ve bütün fanların RGB ve aynı kalitede olması ile 3-0 öne geçiyor. Sırada geldik önlerine. İki kasanın ön tarafının Full mesh yapıda olması çok hoş derkeen.. MSI?... MSI?... Neden full mesh yapının ortasından tam da ortadaki fanın hava sirkülasyonunu nerdeyse yarıya indiricek şekilde logonu koymak için metal bir ''barikat'' geçirdin? Acayip gereksiz olmuş. Neden önde 3 yerine 2 fan ile gönderdikleri belli. ''Ön tarafın ortasını kapattık. Oraya fan koysaaak nee koymasak nee'' dediklerini duyar gibi oldum. Devam ediyorum. Kasanın ön tarafının full mesh yapıda olması Kasanın hava sirkülasyonu için acayip büyük bir artıdır. Tabi ki de toz filtresi varsa. MSI bu kasanının önünü full mesh yapıp toz filtresi koymayarak bu artıyı tam anlamıyla eksiye çevirmiş. Müşterisine 15 liralık toz filtresini çok görmüş (yaklaşık 2 dolar.). Öte yandan kendi sitelerine koydukları resme de bakacak olursak ön taraftan giren taze hava ekran kartının plakasına vuruyor. İyi de plakaya vurduğunda 1 soğutuyorsa o havayı fanlara ver 10 soğutsun. Milyar milyon dolarlık bir şirketin özensiz iş yapması eksi. Teknobiyotiğin sitesine baktığımızda ise önden giren taze fanların ekran kartının fanlarına doğru geldiği resmettiklerini görüyoruz ki küçük ama kalite kokan bir hareket. Bunları da söyledikten sonra yukarı kısımlarına baktığımızda ikisinin de 2x120-2x140mm fan desteklediğini görüyoruz ki güzel. Aşağı kısıma geldiğimizde işler değişiyor. DARK Guardianın aşağı tarafına da 2x120mm fan takabildiğimizi eklersek (Ki bu fanların şöyle kritik bir önemi var ekran kartları fanları aşağıya baktığı için soğuk havayı çekmeleri daha zordur. Dark guardianda aşağıya taktığımız o iki fan ekran kartına havanın çok daha fazla ve çok daha rahat gelmesini sağlıyor artı.) guardiana bir artı daha yazılıyor. Sonuç MSI hem daha pahalı hem de 1 az fanla geliyor hem de takılabilicek total fan sayısı daha az (MSI 6 DARK 8) benden tavsiye Guardian al. Kalan paraya fan al. Guardian fan boyu değilim. O kadar iyi iş başarmışlar ki düşmanım olsa takdir ederim. Biraz ileriye gideceğim istediğim gibi eleştirebilirsiniz guardian cougar conquerı bile geçer hava sirkülasyonu konusunda. İstediğiniz gibi tartışalım dostlar. Buraya kadar okuduysanız da teşekkür ederim

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Budur (2).jpg

• Hahaha
Reaksiyonlar: aber

aber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
ahmet ber
Bu ara çok fazla Dark Guardian kasa sorusu geliyor. Daha önce başka başlıkta paylaşmış olduğum testleri burada da yer vereyim. Başlığa bakan arkadaşlara sıcaklıklarla ilgili fikir vermiş olalım.
Adsız.png
Adsız1.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Hocam değerler çok başarılı bee :D buz gibi kasa buzz🥶🥶

• Beğen
Reaksiyonlar: aber
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
oğuzhan
aynı kasa bende de var bende fan alıp takmak istiyorum ama bu konuda çok cahil kaldım kasa sahibi arkadaşla özelden görüşme imkanım olur mu acaba ?

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
@cpt_griever ve @Pykecan Cımbızoğlu isteği üzerine 8 fanlı f/p canavarı Dark Guardian kasamın fotoğraflarını paylaşıyorum. Teknobiyotik bizim kadar reklamını yapmadı bu kasanın 😅 Ama bu fiyata bu görseli ve soğutmayı verebilecek başka kasa var mıdır bilmiyorum. İşlemci soğutucunun renkleri fotoğraflarda çıkmıyor tam ama o da tam bir f/p ürünü. Çin malı snowman m-t6 185 TL'ye aldım tavsiye ederim. Ramtech t6 yazarsanız çıkar. 6 Bakır borulu 2 fanlı Rainbow modeli.

Ayrıca diğer dark guardian kullananları da başlığa bekleriz.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Yaw çok güzel ama şu sticklerı sök ya msi falan kötü duruyor :D

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Günde kaç tane uçuş seferi yapıyor bu nalet alet ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,204
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom