Neler Yeni

🔥İndirim Dark Guardian Pro 4x12cm ARGB LED Fanlı USB 3.0 Bilgisayar Kasası 1899₺ HB

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,883
İsim
Mehmet Aslan
Suan bendeki xpg kasa kullanıyorum dual 6700 tx ekran kartım var minimetrik sığıyor gibi önerdiğin iyi mi peki soğutucu olarak kule tipi var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değil reis ekran kartım sığmaz 🥲
ekran kartın çok rahat sığar , 4090 bile sığdırırsın. Kule tipi de rahat sığar ama maksimum kaç mm kule tipi destekliyor tam bilmiyorum 160 mm sanırım. Sen yine de sor satıcıya söylerler.

Attığınız ürünün siyahı var çok memnunum.
metal kalitesi nasıl hocam ? Kalitesiz gibi mi zorlasan bükülüp kırılacak bir metal mi ? Bir nesneyle hafifçe vursan kolayca ezilme vs oluyor mu ? Bazı kasalarda metal diyorlar ama sac olduğu için kolay hasar alabiliyor.

Son düzenleme:

hasowskii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hasan Dündar

Ekler

• IMG_0149.jpeg
    IMG_0149.jpeg
    2 MB · Hit: 77

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,033
İsim
kilan embappe
Nova Mesh SE 2K altına rakipsizzz

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Sercan SAYİT

Gurkanpiro

80+ Platinum
Güldürmeyin. Dark ne ki Zoko onun alt markası oluyor? Dark bildiğin Teknobiyotik sitesinin Çin'e ürettirdiği, hatta çoğu ürüne isim bastırdığı bir markadan başka bir şey değil. Bakarsanız Akortek markalarımız sekmesinde Zoko zaten yok.

https://akortek.com/markalarimiz/

https://www.teknobiyotik.com/hakkimizda/
dark flash dk431 yaz aynı kasa cıkıyor kankam dsene bı ıstersen

Güldürmeyin. Dark ne ki Zoko onun alt markası oluyor? Dark bildiğin Teknobiyotik sitesinin Çin'e ürettirdiği, hatta çoğu ürüne isim bastırdığı bir markadan başka bir şey değil. Bakarsanız Akortek markalarımız sekmesinde Zoko zaten yok.

https://akortek.com/markalarimiz/

https://www.teknobiyotik.com/hakkimizda/
hatta rampge bıle aynısı kullanıyor

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
820
İsim
Sercan SAYİT
Birisi şu arkadaşa Dark ile DarkFlash markalarının farklı şirketler olduğunu anlatabilir mi?

TeknoAdam

80+ Bronze
Her iki kasaya da kurulum yapmış biri olarak bu bütçeye kesinlikle Bitfenix diyorum. Hem biraz daha ucuz hem biraz daha modern ve kaliteli.
1.635 TL
Beyaz:
Siyah:

Nova Mesh SE 2K altına rakipsizzz
Emsalsiz hocam.

Son düzenleme:

Migi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ali
Kasa güzel de küçükmüş ya
Bu kasayı kullanıyorum ve 3 fanlı gigabyte rtx 4060 ti eagle oc model ekran kartının yanında bolca boşluk var.

Arctic Liquid Freezer II - 360 sığar mı ?
Radyatör desteği kasanın üstünde 240 mm diye biliyorum. 360 mmyi de ön panele montajlamak ne kadar sağlıklı olur bilemedim.
Ek:
- Kasanın üstünde ve altında mıknatıslı toz filtresi var. Ön paneli çıkartıp mıknatıslı filtreyi yıkamak gerçekten kolay.

Daemonis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Mehmet Hanifi
ekran kartın çok rahat sığar , 4090 bile sığdırırsın. Kule tipi de rahat sığar ama maksimum kaç mm kule tipi destekliyor tam bilmiyorum 160 mm sanırım. Sen yine de sor satıcıya söylerler.

metal kalitesi nasıl hocam ? Kalitesiz gibi mi zorlasan bükülüp kırılacak bir metal mi ? Bir nesneyle hafifçe vursan kolayca ezilme vs oluyor mu ? Bazı kasalarda metal diyorlar ama sac olduğu için kolay hasar alabiliyor.
Sadece ön panel plastik ve mesh olduğu için hemen kırılacak hissi veriyor ama çok kez bastırrarak yerini değiştirdim kırılmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,272
Üyeler
164,989
Son üye
mrhuysuz
Top Bottom