Dark diamond pro marka kasayı kullaniyorm tek kelimeyle muhteşem alınabilir 315tl + kargoya almıştım Hepsiburada kargoyla 310a inmişti bakabilirsin üstünde büyük bir kasa kaliteli alınabilir 4tane RGB fanı var hava sirkülasyonu da iyi ama Psu yu bilindik yerlerden almanı oneririmDark isimli bir kasa markasi var ve kasaları baya iyi gözüküyor hava sirkülasyonu da iyi gibi hiç kullandınız mı yada alınır mı ?
Dark diamond pro almanı öneririm istersen fotoğraflarini atabilirimDark isimli bir kasa markasi var ve kasaları baya iyi gözüküyor hava sirkülasyonu da iyi gibi hiç kullandınız mı yada alınır mı ?
Alınabilir kasalari ucuz ve güzel oluyorDark isimli bir kasa markasi var ve kasaları baya iyi gözüküyor hava sirkülasyonu da iyi gibi hiç kullandınız mı yada alınır mı ?
Dediğim gibi bende var öneriyorum malzeme kalitesi orta seviyede yüksek Mevla ödemeye gerek yokDark fiyat performans adı altında bir marka. Malzeme kalitesi açısından fiyatına göre daha iyi olabilir malzeme kalitesi çok düşük.
Bütçeni birazdaha arttırıp daha fiyat performans kasalara göz atabilirsin.
Aynen bende oyle düşünüyorum bir de kasa yani bu kasaya cok fazla para vermenin anlami yok fazlaDediğim gibi bende var öneriyorum malzeme kalitesi orta seviyede yüksek Mevla ödemeye gerek yok
Ben Rampage Gamepower gibi markalara yönelebilir açısından söyledim. Ben hepsini kullanıp tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum.Dediğim gibi bende var öneriyorum malzeme kalitesi orta seviyede yüksek Mevla ödemeye gerek yok