Hyte Y40 vs Phanteks NV5, BU KASALAR ALINIR MI ?

Keşke şaka olsa hocam. Hayalimdeki mesleği yaparsam söz alacam sana bu kasayı
Abi bir gün bizim de MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasamız olacak mı abi 🥺
Screenshot_2024-08-29-23-31-35-494_com.brave.browser.jpg

peki msi in hava akışi h6flow dan iyi midir?
100r modelinden mi bahsediyorsun? İkisinden birini alacaksan kesinlikle h6 Flow. Hem estetik açıdan daha güzel hem de hava akışı daha güzel hem de nzxt marka ismi var şekilli şukullu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi bir gün bizim de MSI MAG Pano M100R PZ 4 ARGB Fanlı Siyah Micro ATX Bilgisayar Kasamız olacak mı abi 🥺
Alıntıyı görüntüle
Dediğim gibi istediğim mesleği edinirsem alırım

La nasıl mATX olabilir şaka mı bu?
Alıntıyı görüntüle

YİNE DE COK GÜZEL🥰 Keşke benim olsa

Bu arada HYTE kasanın fiyatını hak etmediği doğrudur ama kötü değil yani.
mATX olduğunu görünce hayallerim suya düştü zaten :(

100r modelinden mi bahsediyorsun? İkisinden birini alacaksan kesinlikle h6 Flow. Hem estetik açıdan daha güzel hem de hava akışı daha güzel hem de nzxt marka ismi var şekilli şukullu

Dediğim gibi istediğim mesleği edinirsem alırım
Alıntıyı görüntüle
hocam şimdi alacağım anakart matx olcak herkeste çok iyi kasa atx olsada alsam demis onu almam daha isabetlimi olur demiştim hava akışı iyiyse onu almayı düşünüyorum

mATX olduğunu görünce hayallerim suya düştü zaten :(
Mühendislik hatası. PSU bölümünü öne değil arkaya konumlandırsalardı E-ATX bile koymazdi. Neyse mATX sistem için harika bir şey.

peki hava akışı nasıldır hocam warcry için mesh kasa ile yaklasık 10 derece fark eder demişlerdi bunda okadar fark olurmu
10 derece fark ettiği falan tüm akvaryum kasalar için söylüyorum tamamen kolpa.

Bu kasalarda fan yerleştirilen bilge de tamamen mesh hocam. Fanlar mesh bir yerden hava alıyor. Yan taraftan hava alan fanların yerleştirildiği yerler mesh. Ve doğru fanlar yerleştirildiğinde fark et-mi-yor.

10 derece fark ettiği falan tüm akvaryum kasalar için söylüyorum tamamen kolpa.

Bu kasalarda fan yerleştirilen bilge de tamamen mesh hocam. Fanlar mesh bir yerden hava alıyor. Yan taraftan hava alan fanların yerleştirildiği yerler mesh. Ve doğru fanlar yerleştirildiğinde fark et-mi-yor.
tamamdır hocam çok teşekkür ederim

hocam şimdi alacağım anakart matx olcak herkeste çok iyi kasa atx olsada alsam demis onu almam daha isabetlimi olur demiştim hava akışı iyiyse onu almayı düşünüyorum
Msi olanın hava akışı da iyi ama H6 Flow daha iyi. Anakart micro atx ise msi olanı alabilirsin

İkisi de asla alınmaz.
-Msi pano 100r
-Nzxt h6 flow (mükemmel bir kasadır)
-Nzxt h9 flow
-Deepcool ch780

bunlar çok daha iyi seçenekler. Hem hepsinde fan dahil hem de hava akışı çok daha iyi. Aralarından Nzxt h6 flow öneririm bütçene uygun, estetiği mükemmel, hava akışı çok iyi.
hocam siz kasa önerisi yapmayın olur mu? phanteks nv5 görsel olarak cok cirkin alınmazlık oranı yüksek ama y40 için aynısını söyleyemem harika kompakt bir kasa hem dikey ekran kartı desteği hem akvaryum hem de kücük kasa.

zaten akvaryum kasaların hava akışı kötü diyen birisi ancak stok fanlı kasa önerisi yapar. elimden phanteks nv9 nv7 hyte y40 nzxt h9 flow lian li evo geçti ve üst düzey 4080 4090 olarak sattım. hepsinde lian li infinity fan kullandım. hepsinde de dikey ekran kartı kullandım. içi buz gibiydi. h6 flow a gelirsek gayet güzel kasa fakat dikey kart desteği aparatı ayrı almanız gerekli ve fiyatı ucuk.

bilmediğiniz konular üzerinde lütfen yanıltıcı yorumlar yapmayınız.

Geri