Neler Yeni

dark maxima v12 fanlarını b450m s2h v2 ye takabilirmiyim

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
arkadaşlar b45m s2h v2 anakartım var dark maxima v12 kasayı almayı düşünüyorum kasanın fanları argb fakat anakartta argb yok,kasada fan dönüştürücü var onla takabilirmiyim sorun olur mu almalımıyım kasayı...?

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
arkadaşlar b45m s2h v2 anakartım var dark maxima v12 kasayı almayı düşünüyorum kasanın fanları argb fakat anakartta argb yok,kasada fan dönüştürücü var onla takabilirmiyim sorun olur mu almalımıyım kasayı...?
Ben aynı kasa ile aynı anakartı kullanıyorum. Fanların hız kontrolü için 4 pinlik PWM kablosu ile kontrol sağlayabilirsin ama Fan ledlerini anakart üzerinden kontrol edemezsin çünkü B450M S2H V2'de ARGB portu yok ama fanların ışık modlarını kullanmana engel olmayacak. V12 kendi dahili olarak 1 tane ARGB kontrolcü ile geliyor ve kendi kumandası ile Fan LED'lerini kontrol edebiliyorsun.

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart uzerinden kontrol etmeme gerek yok kumandaylada yapsam yeter,fan hiz kontrolu icn 4 pinlik kablo cikiyormu kasadan...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben aynı kasa ile aynı anakartı kullanıyorum. Fanların hız kontrolü için 4 pinlik PWM kablosu ile kontrol sağlayabilirsin ama Fan ledlerini anakart üzerinden kontrol edemezsin çünkü B450M S2H V2'de ARGB portu yok ama fanların ışık modlarını kullanmana engel olmayacak. V12 kendi dahili olarak 1 tane ARGB kontrolcü ile geliyor ve kendi kumandası ile Fan LED'lerini kontrol edebiliyorsun.
Bide kardesim kasa geldignde takildigim yerde sana danissam yardimci olurmusun...?

Son düzenleme:

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
Anakart uzerinden kontrol etmeme gerek yok kumandaylada yapsam yeter,fan hiz kontrolu icn 4 pinlik kablo cikiyormu kasadan...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide kardesim kasa geldignde takildigim yerde sana danissam yardimci olurmusun...?
Bana fark etmez. Olurum. Kontrolcünün üzerinde takılı data kablosu var. 1 tane ARGB 1 tanede 4pinlik PWM kablosu. Anakarta bağlayıp oradan kontrol edebilesin diye.

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Bana fark etmez. Olurum. Kontrolcünün üzerinde takılı data kablosu var. 1 tane ARGB 1 tanede 4pinlik PWM kablosu. Anakarta bağlayıp oradan kontrol edebilesin diye.
S.a kardesim,kasa geldi baglantilari yaptim kontrolcuden gelen data kablosunda 2 tane 3 pinlik 1 tane 4 pinlik kablo var,bu 4 pinlik olan kabloyu mu anakarta takacagiz,eger oysa anakartta hangisine takacagim...

ErnGnc

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Eren
S.a kardesim,kasa geldi baglantilari yaptim kontrolcuden gelen data kablosunda 2 tane 3 pinlik 1 tane 4 pinlik kablo var,bu 4 pinlik olan kabloyu mu anakarta takacagiz,eger oysa anakartta hangisine takacagim..
4 Pinlik PWM kablosunu aanakarttaki SYS-FAN1 portuna tak. Bios üzerinden yada Gigabyte sistem izleyicisi uygulaması ile fanlar için belirli bir fan hız modu ayarlarsın.

KOMİNİC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
SAMET DEVİR
Tesekkurler kardesim...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri