Zaten öyle bedava peynir fare kapanında. Fakat bu link de olan yama virüssüz virüs total de falan temiz başka bir forumdan arkadaş kendi yapmıştı .
Konuya + olarak dark souls 2yi , dark souls remastered gibi klavyeden oynayamıyorum , klavye için yapılan bir modu var mı bildiğinizDark souls 2 de toplasan 3 sayfa diyalog yoktur zaten.Türkçe içerikleri izle daha kolay anlarsın.
Bilgim yok.Tüm soulsları klavyeden oynayıp zorlanmadım ben.Biraz dene alışırsın klavyeye.Konuya + olarak dark souls 2yi , dark souls remastered gibi klavyeden oynayamıyorum , klavye için yapılan bir modu var mı bildiğiniz
Remastered bitti de , 2 de tuşları gamepad tuşlarıyla gösteriyor kapıyı bile zor açtımBilgim yok.Tüm soulsları klavyeden oynayıp zorlanmadım ben.Biraz dene alışırsın klavyeye.
Kendim tuşları düzenlemiştim sanırım çok oldu o oyunu oynamayalı. Hatırlamıyorum pek. Klavyeden bitirdim ama 3 tur sonra dark souls 3 e geçmiştim.Remastered bitti de , 2 de tuşları gamepad tuşlarıyla gösteriyor kapıyı bile zor açtım
yok ne yazık ki.klavye için yapılan bir modu var mı bildiğiniz