kolun ortasında basınca kırmızı ışık yanan bir tuş varsa ona basın bi ışıklı bide ışıksız iki modu oluyor genelde ve biri oynanmaz oluyorArkadaşlar merhaba, DS3'ü torrentten indirdim. Gamepad ile oynamaya çalışıyorum ama Joystickler dışında hiçbir tuş çalışmıyor. Ne yapabilirim? X360CE indirdim.
Xbox değil hatta direkt A101'den alınma Piranha gamepad. Orjinal oyunlarda hiç sıkıntı çekmiyorum Witcher 3 olsun Ori olsun ama bu şekilde torrentten indirdiklerimde sıkıntı oluyor.PS4 veya PC/PS3 gamepadi kullanıyorsanız çok sıkıntı oynamanız. Ben zamanında çok acı çekmiştim.
Deneyeceğim.kolun ortasında basınca kırmızı ışık yanan bir tuş varsa ona basın bi ışıklı bide ışıksız iki modu oluyor genelde ve biri oynanmaz oluyor
Steam'den algılatırsanız bir şekilde oynayabiliyorsunuz ama korsan oyunlar hakkında bilgim yok.Xbox değil hatta direkt A101'den alınma Piranha gamepad. Orjinal oyunlarda hiç sıkıntı çekmiyorum Witcher 3 olsun Ori olsun ama bu şekilde torrentten indirdiklerimde sıkıntı oluyor.
Yine aynı sorun var soldaki hareket tuşları aktif oluyor ışığı kapatınca ama joystick ve bu tuşlar dışında diğerlerini kullanamıyorumkolun ortasında basınca kırmızı ışık yanan bir tuş varsa ona basın bi ışıklı bide ışıksız iki modu oluyor genelde ve biri oynanmaz oluyor
x360c den o analog tuşuna bastıktan sonra ypaılandırma yap öyle dene bideYine aynı sorun var soldaki hareket tuşları aktif oluyor ışığı kapatınca ama joystick ve bu tuşlar dışında diğerlerini kullanamıyorum