Neler Yeni

Dark Souls 3 Gamepad Sorunu

klonsvar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes
Arkadaşlar merhaba, DS3'ü torrentten indirdim. Gamepad ile oynamaya çalışıyorum ama Joystickler dışında hiçbir tuş çalışmıyor. Ne yapabilirim? X360CE indirdim.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
PS4 veya PC/PS3 gamepadi kullanıyorsanız çok sıkıntı oynamanız. Ben zamanında çok acı çekmiştim.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Arkadaşlar merhaba, DS3'ü torrentten indirdim. Gamepad ile oynamaya çalışıyorum ama Joystickler dışında hiçbir tuş çalışmıyor. Ne yapabilirim? X360CE indirdim.
kolun ortasında basınca kırmızı ışık yanan bir tuş varsa ona basın bi ışıklı bide ışıksız iki modu oluyor genelde ve biri oynanmaz oluyor

klonsvar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PS4 veya PC/PS3 gamepadi kullanıyorsanız çok sıkıntı oynamanız. Ben zamanında çok acı çekmiştim.
Xbox değil hatta direkt A101'den alınma Piranha gamepad. :D Orjinal oyunlarda hiç sıkıntı çekmiyorum Witcher 3 olsun Ori olsun ama bu şekilde torrentten indirdiklerimde sıkıntı oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kolun ortasında basınca kırmızı ışık yanan bir tuş varsa ona basın bi ışıklı bide ışıksız iki modu oluyor genelde ve biri oynanmaz oluyor
Deneyeceğim.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Xbox değil hatta direkt A101'den alınma Piranha gamepad. :D Orjinal oyunlarda hiç sıkıntı çekmiyorum Witcher 3 olsun Ori olsun ama bu şekilde torrentten indirdiklerimde sıkıntı oluyor.
Steam'den algılatırsanız bir şekilde oynayabiliyorsunuz ama korsan oyunlar hakkında bilgim yok.

klonsvar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yine aynı sorun var soldaki hareket tuşları aktif oluyor ışığı kapatınca ama joystick ve bu tuşlar dışında diğerlerini kullanamıyorum

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Yine aynı sorun var soldaki hareket tuşları aktif oluyor ışığı kapatınca ama joystick ve bu tuşlar dışında diğerlerini kullanamıyorum
x360c den o analog tuşuna bastıktan sonra ypaılandırma yap öyle dene bide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,821
Üyeler
165,241
Son üye
Seliora
Top Bottom