un1x 80+ Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 386 Reaksiyon skoru 138 4 Aralık 2021 #1 Soru başlıkta ilerleme olarak 1.çanı açtım 2. çandayım suan havada uçan kelebek gibi bossu kestim kapıyı açmak için 20k souls kasacam hangi çift elli silahı kullanmalıyım knight sword düşürümeye çalıştım düşmedi.
Soru başlıkta ilerleme olarak 1.çanı açtım 2. çandayım suan havada uçan kelebek gibi bossu kestim kapıyı açmak için 20k souls kasacam hangi çift elli silahı kullanmalıyım knight sword düşürümeye çalıştım düşmedi.
F Feitan95 80+ Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 120 Reaksiyon skoru 47 4 Aralık 2021 #2 Sif'e daha gitmeyin bence. Çanları çalınca Snake Fortress var oradan sonra anor londo ondan sonra oraya gidin. Son düzenleme: 4 Aralık 2021
Sif'e daha gitmeyin bence. Çanları çalınca Snake Fortress var oradan sonra anor londo ondan sonra oraya gidin.
un1x 80+ Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 386 Reaksiyon skoru 138 4 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Feitan95 yazmış: Sif'e daha gitmeyin bence. Çanları çalınca Snake Fortrest var oradan sonra anor londo ondan sonra oraya gidin. Devamı için tıklayın... sif dediğin 3 tane buyuk kapı var önünde şişman biri oturuyor o mu ilk defa oynuyorum oyuna daha
Feitan95 yazmış: Sif'e daha gitmeyin bence. Çanları çalınca Snake Fortrest var oradan sonra anor londo ondan sonra oraya gidin. Devamı için tıklayın... sif dediğin 3 tane buyuk kapı var önünde şişman biri oturuyor o mu ilk defa oynuyorum oyuna daha
F Feitan95 80+ Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 120 Reaksiyon skoru 47 4 Aralık 2021 #4 un1x yazmış: sif dediğin 3 tane buyuk kapı var önünde şişman biri oturuyor o mu ilk defa oynuyorum oyuna daha Devamı için tıklayın... Sif söylediğiniz kapının arkasındaki boss. 3 büyük kapı dediğiniz hangisi çıkaramadım.
un1x yazmış: sif dediğin 3 tane buyuk kapı var önünde şişman biri oturuyor o mu ilk defa oynuyorum oyuna daha Devamı için tıklayın... Sif söylediğiniz kapının arkasındaki boss. 3 büyük kapı dediğiniz hangisi çıkaramadım.