Darmoshark K8 Alınır mı

Reaksiyon skoru
62
Bütçe
3000
3000 TL Bandında tok sesli yay sorunu olmayan kaliteli klavye arıyorum. Darmoshark K8 Çok dikkatimi çekti hem gateron yellow switch olması hem pre-lubed olması. Sizce alınır mı kullananlar vb memnun mu , bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka klavyeler var mı? Boyutu çok önemli değil ama Numlock tuşlarını kullanmıyorum 75 veya 60 olması daha iyi

uğraşırım diyorsanız güzel custom klavyeler yapabilirsiniz 3k'ya falan

uğraşırım diyorsanız güzel custom klavyeler yapabilirsiniz
Daha önce hiç yapmadım direkt hazır olarak almak istiyorum. Hazır olarak daha iyisi varsa onlara da bakabilirim

Gmk 67 kit cream blue switch üstüne bir de matcha keycaps üstüne bir de modladın mı 5k lık stok klavyelerden daha iyi olur
Öneriniz için teşekkür ederim ama hazır klavye bakıyorum.

Hocam çok zor bir şey değil ytden izle birkaç video sana ben parça önereyim bi düşün. Uğraşmam diyorsan hazır da öneririm.

Gerçekten uğraşmak istemiyorum , direkt hazır olarak bakıyorum Darmoshark K8'in sesi vb çok hoşuma gitti eğer alternatifi varsa bakabilirim.

Hocam ben bi ara bakıyordum, en mantıklısı k8 gelmişti. Akkolar biraz kafamı karıştırmıştı ama k8de karar kılmıştım. Sonra alma işi yattı alamadım.

Hocam ben bi ara bakıyordum, en mantıklısı k8 gelmişti. Akkolar biraz kafamı karıştırmıştı ama k8de karar kılmıştım. Sonra alma işi yattı alamadım.
Akko'nun kaliteli klavyeleri var. Aklınız karışmasın güzel klavyeler. Tekrar alma fikri falan varsa aklınızda.

Akko'nun kaliteli klavyeleri var. Aklınız karışmasın güzel klavyeler. Tekrar alma fikri falan varsa aklınızda.
Gmk 67, kit cream blue switch üstüne bir de matcha keycaps üstüne bir de modladın mı 5k lık stok klavyelerden daha iyi olur
Cevaplar için teşekkür ederim.

Akkolar da iyi olduğu için kafamı karıştırdı zaten hocam. K8e hem bildiğim switch hem de lubelu olmasından dolayı karar kılmıştım yoksa ikisi de olur birini alana neden diğerini almadın demem yani.

hocam rahatsız ediyorum kusura bakmayın switchleri v2 mi v3 mü yazmıyor da akko 5075b almayı düşünüyorum sıkıntı çıkarmayan bir klavye değil mi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,320
Üyeler
185,066
Son üye
falımsakız
Geri