çıkar kabloyu tekrar takbaşlıkta yazdıgım gibi win tusuna basıyorum alt işliyor alt tusuna basıyorum win basıyor nasıl duzeltebilirim
denedim malesef duzelmediçıkar kabloyu tekrar tak
wşn space e basınca bir şey değişmiyor dediğiniz uygulama microsoft store da var galiba ordan yükleyip denicem sağolunHocam win+space yapıp klavye dil ayarını kontrol edebilirsin muhtemelen Türkçe Q düzeni kullanıyorsundur.
Veya SharpKeys vb. Bir uygulamadan klavye tuş düzenini sıfırlayabilirsin.
nereye basmam gerek acaba?Hocam win+space yapıp klavye dil ayarını kontrol edebilirsin muhtemelen Türkçe Q düzeni kullanıyorsundur.
Veya SharpKeys vb. Bir uygulamadan klavye tuş düzenini sıfırlayabilirsin.
Normalde klavyeniz burada tanımlı şekilde çıkmış olması gerekirdi fakat burada görünmeme sebebini tam anlamadım. Yine de write to registry yaparak klavyeyi varsayılan ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz. İşlemi yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.wşn space e basınca bir şey değişmiyor dediğiniz uygulama microsoft store da var galiba ordan yükleyip denicem sağolun
Mesaj otomatik birleştirildi:
nereye basmam gerek acaba?
masaüstüLaptop mu? MSI da bu özellik var. PC'nin uygulamasından kontrol et.
malesef düzelmediNormalde klavyeniz burada tanımlı şekilde çıkmış olması gerekirdi fakat burada görünmeme sebebini tam anlamadım. Yine de write to registry yaparak klavyeyi varsayılan ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz. İşlemi yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.
klavyem mac e geçmiş win den acaba hangi kombinasyonla win e geri alıcam klavyem darmoshark k8 nerden bulab ilirim fn kombninasyonalrınıNormalde klavyeniz burada tanımlı şekilde çıkmış olması gerekirdi fakat burada görünmeme sebebini tam anlamadım. Yine de write to registry yaparak klavyeyi varsayılan ayarlarına döndürmeyi deneyebilirsiniz. İşlemi yaptıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatmayı unutmayın.
düzelmediSol Alt + sol shift yapın düzelir
fn esc yapınca tum rgb leri söndu kapayıp açtı klavyeyi ama sorun duzelmedi diğerlerinde hiçbirşey olmadıfn + win
fn+ alt
fn + w
bunları dene windows moduna alabilir bunlar olmazsa fn + esc yap sıfırlama yapabilir
https://darmoshark.cn/qudongxiazai/49.htmlfn esc yapınca tum rgb leri söndu kapayıp açtı klavyeyi ama sorun duzelmedi diğerlerinde hiçbirşey olmadı