bence iyi mouse alınılabilirDarmoshark M3'ü almak istiyorum kullanan varsa tavsiye eder mi farklı model önerileriniz var mıdır bu fiyat bandında yardımcı olursanız sevinirim
hocam amazon üzerinden satın almak istiyorum da 3-4 tane farklı satıcı var herhangi birinden almam sorun yaratır mıhocam arkadaşıma aldık o fiyatta rakibi yok öncelikle sensör olarak vs , üründe bir sorun yaşamadı hala ,dün bi yazdı bana takılıyor gibi vs diye de, oyundan yada pc den kaynaklıdır 3 aydır kullanıyor memnun , farkı hissedersiniz direkt
ben size düzgün bir link atayım bekleyinhocam amazon üzerinden satın almak istiyorum da 3-4 tane farklı satıcı var herhangi birinden almam sorun yaratır mı
hocam ya buradan alınhocam amazon üzerinden satın almak istiyorum da 3-4 tane farklı satıcı var herhangi birinden almam sorun yaratır mı
burada amazon üzerinde 1.3k ama buradan almak daha iyi olmaz mı malum amazonben size düzgün bir link atayım bekleyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam ya buradan alın
DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Kahverengi
ÜRÜN AÇIKLAMASI En yüksek kalibreli optik sensöre sahip yepyeni, yüksek performanslı Darmoshark M3 oyun faresi ile tanışın. Üç modlu bağlantı özelliği sayesinde istediğiniz herhangi bir kaynağa zahmetsizce bağlayabilirsiniz. Kaihua'nın en yeni ve özellikle modifiye edilmiş GM8.0 black mamba...shop.connectgame.com.trMesaj otomatik birleştirildi:
yada şurdan , hatta direkt burdan alın
Mouse - Kablolu & Kablosuz Fare - n11
Mouse ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.comMesaj otomatik birleştirildi:
n11 Uygulamasını yükleyin KUPON kullanın sepette
hocam güvenilir olsaydı onları atardım zaten ,siz N11 linkinden alın güvenilir en ucuz o linkburada amazon üzerinde 1.3k ama buradan almak daha iyi olmaz mı malum amazon
ayrıca arkadaşıma da bu satıcıdan aldık n11 denburada amazon üzerinde 1.3k ama buradan almak daha iyi olmaz mı malum amazon