Çözüldü✓ Darmoshark M3 Pro Max alınır mı?

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,362
Darmoshark M3 Pro Max almayı düşünüyorum. FPS oyunları çok sık oynarım, elim büyük olduğu için Ajazz, Scyrox vb. mouseler yerine bunu buldum. Kötü bir yanı var mıdır? Bir de Wraith sitesinde hangi fırsatlar var?

Darmoshark M3 Pro Max almayı düşünüyorum. FPS oyunları çok sık oynarım, elim büyük olduğu için Ajazz, Scyrox vb. mouseler yerine bunu buldum. Kötü bir yanı var mıdır? Bir de Wraith sitesinde hangi fırsatlar var?
O bütçelerde en iyilerinden biri.

O bütçelerde en iyilerinden biri.
Şimdi bakıyordum da bazıları dongle çıkıyor demiş bazıları çıkmıyor demiş eğer dongle gelmezse 800 lira da dongle'a para vermem gerekicek :/ o da bütçemi aşar (kupon yoksa)

Nasıl yok? dongle olmadan 1K hz kullanılıyormuş en fazla, o gecikmeye sebep olmaz mı
Ben atk x1 pro max kullanıyorum. 1 k yetiyor. 8k olayı göz boyama sadece. 8k kullanan çok bulamazsın max 4k hz de kullanır çoğu kişi. Çokta gerek yok. 1k yetiyor.

8khz boş ha 1ms ha 0.125ms arada 1 ms bile fark yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Atk z1 pro max kullanıyordum iyi hoştu ama verdiğim para içimi gıdıkladı temuda kampanyayla 700tlye aj179 pro alınca sattım

Nasil yani hocan 1k Hz'le gecikme nasıl olsun :D bende var dongle Zenith Proda 1k ile 4k arası fark yok :D
Ben atk x1 pro max kullanıyorum. 1 k yetiyor. 8k olayı göz boyama sadece. 8k kullanan çok bulamazsın max 4k hz de kullanır çoğu kişi. Çokta gerek yok. 1k yetiyor.
8khz boş ha 1ms ha 0.125ms arada 1 ms bile fark yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Atk z1 pro max kullanıyordum iyi hoştu ama verdiğim para içimi gıdıkladı temuda kampanyayla 700tlye aj179 pro alınca sattım
Ya ben mouse'den çok anlamam ama her mouse 8K hz olmasıyla övülüyor, artı bir özellik olarak görülüyor, çok büyütülüyor 8K hz olması. Bunların hepsi boş mu yani? İnanmak benim işime gelir ama yine de çok zor geliyor. Her zaman 8000hz aşırı iyi bir özellik diye denildi bana şimdi diyorsunuz ki 1000hz ile farkı yok sayılır gerek yok...

Ya ben mouse'den çok anlamam ama her mouse 8K hz olmasıyla övülüyor, artı bir özellik olarak görülüyor, çok büyütülüyor 8K hz olması. Bunların hepsi boş mu yani? İnanmak benim işime gelir ama yine de çok zor geliyor. Her zaman 8000hz aşırı iyi bir özellik diye denildi bana şimdi diyorsunuz ki 1000hz ile farkı yok sayılır gerek yok...
1Ms ile 0.125ms arasında ne kadar büyük fark olabilir

Fark yoksa niye yapılıyor :d 8 kat fark var 🙃
o 8 kat farkı anlayamazsın ayrıca stabil olmuyor internette tonla video var 8k hertz kullanırken mouse 2k hertz e de düşüyor 6k hertz e de gidiyor çoğu esporcular 1k hz kullanıyor örneğin xantares

8k hertz mouse alacağına gecikmesi düşük mouse al viper v3 pro gibi illa fark ettirecek bir şey arıyorsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,141
Üyeler
183,389
Son üye
Serhadreis
Geri