Darmoshark M3 V2 Wireless Mouse

seihanu

80+
Reaksiyon skoru
46
siyah kablosuz 2k bandında 3395li 4k ve üzeri oyuncu mousesi arayışındayım. a5 ultra alacaktım ama siyah bitmiş maalesef. bu alınır mı önerilere açığım

siyah kablosuz 2k bandında 3395li 4k ve üzeri oyuncu mousesi arayışındayım. a5 ultra alacaktım ama siyah bitmiş maalesef. bu alınır mı önerilere açığım
M3 pro Max ürününü kullanıyorum, sorun varsa yaz, kablolu 1k hz kablosuz harici dongle ile 8k ya çıkabiliyor mcu destekliyor fakat yazılımsal olarak kısıtlamaya gitmişler. Sizin üründe bu tarz bir durum yok inanılmaz hafif bir mouse haftada bir şarja takıyorum, switchler kaliteli plastik olduğundan dolayı malzeme kalitesi birazcık kötü hissettiriyor onun harici fiyatına göre inanılmaz bir mouse alın aldırın, bu fiyata daha iyisi çıkmayacaktır muhtemelen.

M3 pro Max ürününü kullanıyorum, sorun varsa yaz, kablolu 1k hz kablosuz harici dongle ile 8k ya çıkabiliyor mcu destekliyor fakat yazılımsal olarak kısıtlamaya gitmişler. Sizin üründe bu tarz bir durum yok inanılmaz hafif bir mouse haftada bir şarja takıyorum, clickler kaliteli plastik olduğundan dolayı malzeme kalitesi birazcık kötü hissettiriyor onun harici fiyatına göre inanılmaz bir mouse alın aldırın, bu fiyata daha iyisi çıkmayacaktır muhtemelen.
ben de kağıt üzerinde çok beğendim zaten hali hazırda claws nexus air kullandığım için bana uzay mekiği gibi gelecektir. mchose x9 siyah kulaklık aldım klavye ve mouse de alacaktım mchoseden ama siyah a5 ultra bitmiş o yüzden bunu düşündüm. skatezleri nasıl stok acaba bunu sorabilirim ve scroll nasıl ses yapıyor mu kaliteli hissetiriyor mu

ben de kağıt üzerinde çok beğendim zaten hali hazırda claws nexus air kullandığım için bana uzay mekiği gibi gelecektir. mchose x9 siyah kulaklık aldım klavye ve mouse de alacaktım mchoseden ama siyah a5 ultra bitmiş o yüzden bunu düşündüm. skatezleri nasıl stok acaba bunu sorabilirim ve scroll nasıl ses yapıyor mu kaliteli hissetiriyor mu
Skatezler kutusunda duruyor kullanmadım hiç onun harici detaylı araştırma yaptım bu neymiş diye M3 pro maxin kırpılmış hali gibi duruyor bütçe+mouse önerisi açarsan arkadaşlar daha iyi oneri yapabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,090
Üyeler
184,387
Son üye
themlwar
Geri