Hayir yok ben kullanıyorum post traverten olayı sadece dpi ayarlama tusunda var oda sikintiysa bilemedim :/
Çoğunda sol clickte var diye duydum hatta incelemelerin çoğunda sol click olduğunu söylüyorlar.
Hayir yok ben kullanıyorum post traverten olayı sadece dpi ayarlama tusunda var oda sikintiysa bilemedim :/
Benim aldığımda yok öyle bir problemÇoğunda sol clickte var diye duydum hatta incelemelerin çoğunda sol click olduğunu söylüyorlar.
AJ199hangisi sizce son olarak sipariş vericem
şuan hala kullanıyor musunuz acaba kullanıyorsan bir yorum yapabilir misin iyisiyle kötüsüyleX3 var bende n3 de kullandim yüzde yüz X3 fark atıyor
Mesajı yeni gördüm kusura bakmayin hiçbir sorun yok elim 18 cm cuk diyo oturuyor siktigimda bı gıcırdama salladigimda bı ses yok şarjı 1 hafta gidiyor klasse pro Padin üstünde Akip gidiyor pfte skatezlerde 10 numaraşuan hala kullanıyor musunuz acaba kullanıyorsan bir yorum yapabilir misin iyisiyle kötüsüyle
gecikme algılamama gibi bir sorun oldu mu hicMesajı yeni gördüm kusura bakmayin hiçbir sorun yok elim 18 cm cuk diyo oturuyor siktigimda bı gıcırdama salladigimda bı ses yok şarjı 1 hafta gidiyor klasse pro Padin üstünde Akip gidiyor pfte skatezlerde 10 numara
Yok hocam yok şuana ksadar 1 tane negatif yönü yok 2.4 GHz var ve bide en son model Bluetooth desteği var kaç olduğunu unuttum yani kabloludanda hızli hızlı flicklerde hiç takilma yokgecikme algılamama gibi bir sorun oldu mu hic