Biz soğan için vatan satmayız diyen koyunlar olduğu sürece çökmeye devam edeceğiz ve iş işten geçmiş olacak keşke vermeseydik diye ağlayacaklar.
Doğduğum da iktidara geldi hala iktidarda şöyle bir yürekli adam çıksa da şu siyasi liderlerin hepsinin içinden bir geçse de rahata ersekSabit görüşlü geri kafalı bagnazlar asla yaptığından pişman olmaz hcm son gaz desteklemeye tüm vahsilikleriyle devam ederler suçu hep başkalarına yönlendirirler en büyük suçlu genelde dış mihraklar ve Allah olur.
peygamber çıkıp gelse iktidarı yıkamaz insanlar daha peygamberin aday olduğunu bile bilmez herkes hayatında gördüğü oy verdiği ilk siyasiyi sadece dinliyor ztn dar görüşlü sabit fikirli cahil çok bilmiş ,korkaklığını ahlak diye adlandıran, ısrarcı, garip, bağnaz, geri kafalı zihniyet var hesaplarına gelmeyen tüm doğrulara yalan hikaye oyuncu hileci senaryo montaj sihirbaz diye geçiştiren kör hesabına gelene doğru yanlış diyen insanlar var yahu dünyada görmediği yer kalmayıp artık uzay seyahati, füzyon enerjisi vs vs vs düşünen insanlar var artık bunlar hala 100 yıl önceden kalma cebindeki telefon bindiği araba yediği et yemek derdinde yıllardır bizzat bu zihniyet ile iç içe yaşıorum şuan bunların tarihte cahiliye dönemindeki peygamere sihirbaz diyen putperest insanların günümüzdeki vücut bulmuş şekilleri. insanlar az kaldı siyasiyi geçtim tuttuğu takımı tutmayan insanların ölmesini dileyecek kadar aşağılık bir seviyede ve oranları yüksek bu milletten bir halt olamaz bir mucize lazım. burada yaşayan insanlara demokrasi sadece iç karışıklık sebebi rekabet nedir alternatif farklılıklar nedir bilmeyen insanların demokrasi neyine bunla geldik bunla gideriz derdindeler umarım bir an önce sülale devri tekrar gelir ne kadar berbat olsa bile en azından geleceğe dair bir şey olmaz ne olacağı belli olduğu için ve insanlar partilere siyasilere hizmet etmez birbirini fikirleri düşünceleri ideolojileri için yemezler gibi sadece siyasi değil çoğu yerde konuda böyle aslında bunlar. rekabet şirketleri markaları insanları geliştirir normalde fakat böyle insanlar arasında tam tersi gericileştirir daha da kötü eder yahu rekabet adı altında katilleri yönetime soktular tonla pisliği ülkeye aldılar. türkiyede rekabet kalksın tekelcilik yarıyor burada.Doğduğum da iktidara geldi hala iktidarda şöyle bir yürekli adam çıksa da şu siyasi liderlerin hepsinin içinden bir geçse de rahata ersek
Anketler yanılmadı, en başından beri bu sonucu biliyorlardı. Seçim gününe kadar kitlelerini kandırmaları gerekiyordu. Çok iyi yaptılar bunu.Seçim anketleri %10 yanıldı yani kaba taslak bir hesap yaparsak Mansur Yavaş o seçim anketlerinde %63 civarında alırken Kılıçdaroğlu %55 civarı alıyordu bu hesaba göre Mansur aday gösterilmiş olsaydı belki %51 veya %53 ile almıştık fakat o parti binasından bulunan süper zekalı insanları tebrik ediyorum cumhurbaşkanlığını kaybetsek bile mecliste üstünlük kazanmamız gerekirdi
GünaydınBütün anketler kolpaymış bunu anlamış olduk hocam.
Bu kafada olduğunuz sürece, iktidar olamazsınız. Depremzedelere bile hakaret ettiniz. Küfretmediğiniz hiçbir grup kalmadı ülkede. Kaybetmeye mahkûmsunuz abicim siz...O deprem bölgelerinde yaşayan insanlara çok acıyordum gram umrumda değiller sadece bebek ve çocuklar hariç
Evet, tam olarak bunu yapacağız. Darbe anayasasından kurtulup, sivil anayasaya geçeceğiz. Erdoğan'ın en büyük projesi bu olacak.Erdoğan bunu fırsat bilip 360 milletvekiline tamamlayıp hemen sivil anayasayı değiştirmeye kalkacaktır
Kemal bey, sizin gibi seçmenleri olduğu sürece istifa etmeyecek.Kemal kaybedecek kesin olarak ama bu duruma rağmen hala partiden istifa etmezse benim aklıma farklı düşünceler gelir ya arkadaş bu adam olduğu sürece partinin oyları %25'i geçmedi ya
Aynen aynen, 12 gün daha böyle devam edin küfretmeye. %55'le kazandığımızda ağlarsınız.Biz soğan için vatan satmayız diyen koyunlar olduğu sürece çökmeye devam edeceğiz ve iş işten geçmiş olacak keşke vermeseydik diye ağlayacaklar.
Forum aktroll iş başında.Anketler yanılmadı, en başından beri bu sonucu biliyorlardı. Seçim gününe kadar kitlelerini kandırmaları gerekiyordu. Çok iyi yaptılar bunu.
Günaydın
Bu kafada olduğunuz sürece, iktidar olamazsınız. Depremzedelere bile hakaret ettiniz. Küfretmediğiniz hiçbir grup kalmadı ülkede. Kaybetmeye mahkûmsunuz abicim siz...
Evet, tam olarak bunu yapacağız. Darbe anayasasından kurtulup, sivil anayasaya geçeceğiz. Erdoğan'ın en büyük projesi bu olacak.
Kemal bey, sizin gibi seçmenleri olduğu sürece istifa etmeyecek.
Aynen aynen, 12 gün daha böyle devam edin küfretmeye. %55'le kazandığımızda ağlarsınız.
Ağlamanızı izlemek için geldim kanka. 28 Mayıs daha eğlenceli olacakForum aktroll iş başında.![]()
Zaten kimin kazanacağı belli rte kazanacağını biliyorum zaten.Ağlamanızı izlemek için geldim kanka. 28 Mayıs daha eğlenceli olacak![]()
Veri okumayı bilen birisi, Erdoğan'ın mutlak galibiyetini okuyabilir.Zaten kimin kazanacağı belli değil rte kazanacağını biliyorum zaten.
Kendi tahminim tabi.
Daha 12 gün var her şey olabilir.Veri okumayı bilen birisi, Erdoğan'ın mutlak galibiyetini okuyabilir.
Birçok muhalif sandığa gitmeyecek. HDP'den kopan oylar olacak. Erdoğan seçmeni tamamen konsolide olmuş durumda, sandığa gitmeler daha da artacak. KK'den nefret eden ama Ak Partili olmayan seçmen de, KK nefretinden ötürü Erdoğan'a oy verecek.
Twitter'dan seçim kazanılmadığını öğrenmiş olursunuz inşallah.
Çevrendeki Memleket Partili ve Zafer Partili insanlarla konuş. Sosyal medyadakilerle değil... KK nefretlerinin ne boyutta olduğunu görebilirsin belkiDaha 12 gün var her şey olabilir.